Κεντρική NBA “Μας νίκησαν σε όλα”
NBA

“Μας νίκησαν σε όλα”

koufos grizzlies blazers

koufos-grizzlies-blazers

Απογοητευμένος από την ήττα των Γκριζλις από τους Γουόριορς, εμφανίστηκε ο Κώστας Κουφός. Ο Έλληνας σέντερ, τόνισε ότι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, ενώ έδωσε έμφαση στην απουσία του Μάικ Κόνλεϊ, τον οποίο και χαρακτήρισε ηγέτη. Τέλος, δήλωσε ότι πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι για να ελπίζουν σε νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Κουφός:
“Οι Γουόριορς κυριάρχησαν, μας νίκησαν σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Μπήκαν πολύ δυναμικά στον αγώνα και εμείς ποτέ δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ξέραμε τι μας περίμενε, αλλά δεν κάναμε τίποτα. Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Θα πρέπει να δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο δεύτερο ματς. Ήδη οι Γουόριορς είναι πολύ δυνατοί και θα είναι ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας αν ενισχυθεί κι άλλο η αυτοπεποίθησή τους”.

Για τον Μάικ Κόνλεϊ: “Η απουσία του είναι σημαντική. Είναι ένας μεγάλος ηγέτης, ίσως υποτιμημένος από πολλούς. Ο Ούντριχ και ο Καλάθης κάνουν ό,τι μπορούν, αλλά ο Κόνλεϊ είναι ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας κι ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία την απουσία του. Έχουμε έναν πολύ καλό πάγκο κι όλοι πρέπει να προσφέρουν”.

Για τη συνέχεια: “Θα πρέπει να κατεβάσουμε το ρυθμό και να μη δώσουμε τόσα σουτ στους σκόρερ τους. Ο Κάρι, ο Τόμπσον και ο Γκριν έκαναν πάρτι στο πρώτο ματς και θα πρέπει να μειώσουμε την επιρροή τους στο παιχνίδι των Γουόριορς. Είναι πολύ σημαντικό το δεύτερο παιχνίδι, γιατί δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι από αυτή τη σειρά αν δεν πάρουμε μια νίκη εκτός έδρας. Θα είναι πολύ σπουδαία υπόθεση να νικήσουμε. Θα χρειαστεί ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι από τη μεριά μας, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να το κάνουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…