Κεντρική Διεθνή Κορυφαίος Προπονητής ο Λάσο

Κορυφαίος Προπονητής ο Λάσο

laso coach of the year acb

laso-coach of the year-acb

Η Ρεάλ Μαδρίτης τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια της ισπανικής λίγκας (από την 32η αγωνιστική και ενώ υπολείπονταν δύο παιχνίδια για την ολοκλήρωση της) και ο Πάμπλο Λάσο αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν Προπονητής της Χρονιάς στην ACB. Ο Ισπανός κόουτς, που λίγες ημέρες πριν κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, διατήρησε στην κατοχή του αυτό τον σημαντικό τίτλο και όπως ήταν φυσικό ήταν χαρούμενος για αυτό.

“Είμαι ευτυχής που ο κόσμος αναγνωρίζει το στιλ που έχω δημιουργήσει στη Ρεάλ” δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ACB για να προσθέσει πως “Σκεφτείτε πως μια σεζόν διαρκεί δέκα μήνες. Το γεγονός λοιπόν, ότι για τρία διαδοχικά χρόνια μου απονέμουν αυτή τη διάκριση, ως προπονητή ενός ρόστερ γεμάτο από πολύ ταλαντούχους παίκτες, είναι ενδεικτικό του ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου”.

Οι “μαδριλένοι” έχουν μπροστά τους ακόμα έναν αγώνα για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και εν συνεχεία ρίχνονται στην αρένα των πλέι οφ όπου θέλουν να επιστρέψουν και στην κορυφή της Ισπανίας.

“Ο αθλητισμός έχει τα καλά του έχει και τα κακά του. Όταν τελειώνει μια διοργάνωση, μια πόρτα κλείνει και μια άλλη ανοίγει. Χαίρομαι για τους παίκτες μου που έως τώρα έχουν πάρει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, το Copa del Rey και την Ευρωλίγκα. Ξέρουμε ότι μας περιμένουν δύσκολα πλέι οφ και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε έως το τέλος” κατέληξε περί αυτού ο Λάσο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…