Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Καλό που έχουμε τη διοργάνωση”

“Καλό που έχουμε τη διοργάνωση”

stamatis serbia efivon

stamatis-serbia-efivon

Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2015 μίλησε ο Δημήτρης Σταμάτης, με τον νεαρό αθλητή να τονίζει ότι είναι σημαντικό ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην χώρα μας. Παράλληλα, χαρακτήρισε περίεργο τον όμιλο που θα αγωνιστεί η εθνική, ενώ κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο.

Αναλυτικά:
Για το πώς πάει η προετοιμασία: “Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά. Δε χρειάζεται να λέμε πολλά, είναι η αρχή. Η ομάδα μας έχει πάντα υψηλούς στόχους και πιστεύω ότι αν όλα πάνε καλά και είμαστε υγιείς, έχουμε πολλές ελπίδες για κάτι πολύ καλό”.

Για τον όμιλο: “Έχουμε έναν όμιλο… περίεργο. Δύο ομάδες δεν τις έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Η Σερβία ξέρουμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Στοχεύουμε σε όσες το δυνατόν περισσότερες νίκες για να πάρουμε καλή θέση στη βαθμολογία”.

Για την… εντός έδρας διοργάνωση: “Είναι πολύ σημαντικό ότι παίζουμε στην έδρα μας. Θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας. Αυτό πιστεύω, δε μπορεί να βγει σε αρνητικό. Ίσως έχουμε λίγο άγχος, αλλά θα μας βγει σε καλό”.

Για το μήνυμα που θα έστελνε στον κόσμο για να τους δει: “Θα τους έλεγα ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Άμα έρθουν στο γήπεδο θα δουν ωραίο μπάσκετ και θέαμα. Και φυσικά θα δουν μία μεγάλη διοργάνωση με μεγάλους παίκτες”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…