Κεντρική Διεθνή Καλάθης, ο αντι-Ουέρτας

Καλάθης, ο αντι-Ουέρτας

kalathis1

kalathis

Ο Νικ Καλάθης, όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι, καθώς επιθυμεί να φύγει από το ΝΒΑ και τους Γκρίζλις, όπου το συμβόλαιο του είναι πολύ χαμηλό και ο ρόλος του υποβαθμισμένος.

Ο ατζέντης του Έλληνα διεθνή γκαρντ ψάχνει για καλές προτάσεις από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες για τον πελάτη του, με την ισπανική ιστοσελίδα encestando.es να αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται έντονα για την περίπτωση του.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ψάχνει στην αγορά για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Μαρσελίνιο Ουέρτας, ο οποίος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Καταλονία με προορισμό το ΝΒΑ. Ο Νικ Καλάθης αρέσει στους “μπλαουγκράνα”, καθώς είναι καλός οργανωτής, καλός αμυντικός και είχε εξαιρετικές χρονιές στην Ευρώπη τόσο με τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα (2009-2012) όσο και με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Γιούροκαπ (13π., 6,6ασ.) πριν από 2 χρόνια.

Ο 26χρονος πόιντ γκαρντ είναι ακόμα κοινοτικός (ελληνικό και αμερικανικό διαβατήριο), πράγμα που σημαίνει πολλά για τον καταλανικό σύλλογο, καθώς δεν πιάνει θέση ξένου, όπως δεν έπιανε, βέβαια, ούτε ο Ουέρτας, οποίος εκτός από βραζιλιάνικο, έχει και ιταλικό διαβατήριο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…