“Κακό παιχνίδι”

manolopoulos

manolopoulos

Απογοητευμένος από την ήττα και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο υπηρεσιακός τεχνικός του “τριφυλλιού”, τόνισε ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε νωχελική, ενώ υπογράμμισε την έλλειψη συγκέντρωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:
“Για εμάς ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι. Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχει δικαιολογία. Όχι για το αποτέλεσμα, αλλά για τον τρόπο που παίξαμε και ιδιαίτερα στην αρχή. Ήμασταν νωχελικοί και ο Κολοσσός πήρε μία διαφορά, με αποτέλεσμα να κυνηγάμε. Κάποιες φορές καταφέραμε να φτάσουμε, αλλά η διαφορά ξέφευγε πάλι”.

Για τον Κολοσσό: “Ο Κολοσσός είχα πε και στην πρώτη συνέντευξη Τύπου είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες και προπονητή. Έπρεπε να ήμαστε πιο συγκεντρωμένοι, αλλά ο Κολοσσός έπαιξε πιο δυνατά και γι’ αυτό δεν υπάρχει καμία δικαιολογία”.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, με τον σέντερ του Παναθηναϊκού να δηλώνει: “Σήμερα κάναμε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο Κολοσσός έπαιξε πολύ δυνατά και πολύ καλά. Γενικά ήταν καλοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και νικήσαν δίκαια. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Εμείς, μην πω τι ήρθαμε να κάνουμε εδώ πέρα…

Είναι βαριά λέξη για το μπάσκετ και για τον Παναθηναϊκό. Να συνεχίσουμε από αύριο, να κοιτάξουμε το παιχνίδι που έρχεται και να το κερδίσουμε. Ό,τι δικαιολογία και να πω θα είναι αστεία για την ομάδα. Όσοι είμαστε εδώ θα πρέπει να παλεύουμε για την ομάδα. Να αναπληρώσουμε τις απουσίες. Δεν το κάναμε και δεν είναι δικαιολογία αυτή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…