Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ηθικοί αυτουργοί…”

“Ηθικοί αυτουργοί…”

giannakopoulos

giannakopoulos

Επεισόδιο (σοβαρό) αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, με αφορμή την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ είχε βρεθεί στα βοηθητικά γήπεδα των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, στο Μαρούσι, προκειμένου για να παρακολουθήσει τα παιδιά του σε αγώνες στίβου.

Τότε έγινε αντιληπτός από οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ λόγω του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, κι άρχισαν να μαζεύονται επικίνδυνα, πάνω στα μηχανάκια τους. Εν τέλει κατάφερε να απομακρυνθεί με δυσκολία -την τελευταία στιγμή-, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους, χωρίς να συμβούν χειρότερα.

Ο κ. Γιαννακόπουλος είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος και ενοχλημένος από αυτό το περιστατικό και. Από το περιβάλλον του, έγινε καυστική αναφορά σε ηθικούς αυτουργούς, οι οποίοι δεν έχουν επιληφθεί της κατάστασης, ώστε να αποδώσουν δικαιοσύνη και να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις.

“Εδώ και χρόνια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στοχοποιείται και λοιδορείται από συγκεκριμένη κατεύθυνση χωρίς να έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη. Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί λοιπόν για τα επεισόδια και θα ξέρουμε ποιοι είναι αν του συμβεί κάτι. Είναι όσοι απολαμβάνουν καθεστώς ατιμωρησίας για όσα λένε και κάνουν” υπογραμμίζεται από το περιβάλλον του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…