Κεντρική Ασίστ Shadow Υποστηρίζω Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ

Υποστηρίζω Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ

papaloukas cska

papaloukas-cska

Στη συνέντευξη Τύπου στην Κωνσταντινούπολη για τα 15 χρόνια της Ευρωλίγκα ο Θοδωρής Παπαλουκάς ρωτήθηκε για το ποια από τις δύο ομάδες, Ολυμπιακό ή ΤΣΣΚΑ θα υποστηρίξει στο Φάιναλ Φορ. Ο παλαίμαχος πλέι μέικερ έχοντας υπηρετήσει και τις δυο ομάδες βρέθηκε σε δίλημμα τονίζοντας πως δεν ξεχωρίζει καμία από τις δύο και υποστηρίζει τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και την ΤΣΣΚΑ.

“Υποστηρίζω Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ. Αν ήξερα ποιος θα πάρει τον τίτλο θα το έπαιζα στο στοίχημα”, ανέφερε αρχικά ο Παπαλουκάς και συνέχισε:

Για τον άλλο ημιτελικό: “Η Φενέρ είναι διψασμένη για τίτλους, αλλά είναι άπειρη. Η Ρεάλ θα έχει την πίεση. Θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων αγώνας”.

Ο ίδιος, πάντως, ανέφερε πως νιώθει άβολα που δεν θα είναι στη Μαδρίτη ως παίκτης: “Ζηλεύω που δεν θα είμαι στη Μαδρίτη με την ιδιότητα του παίκτη. Θα είμαι όμως εκεί για να πάρω μια γεύση από τους μεγάλους αγώνες. Ήμουν μικρό παιδί όταν άρχισε η Ευρωλίγκα και τώρα προοδεύει μέρα με τη μέρα εθίζοντας όλο και περισσότερους φιλάθλους στο πρότζεκτ αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…