Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Θαυμαστής του Σπανούλη”

“Θαυμαστής του Σπανούλη”

aaron jackson zalgiris cska

aaron-jackson-zalgiris-cska

Λίγες ώρες έμειναν για την μεγάλη αναμέτρηση, ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Ολυμπιακό. Ο Ααρον Τζάκσον, ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ρωσικής ομάδας, εξηγεί τους τρόπους με τους οποίους θα προσπαθήσει να σταματήσει τον Βασίλη Σπανούλη, του οποίου είναι θαυμαστής.

“Δεν είχα αγωνιστεί στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Δεν είχα παίξει σε αυτό που χάσαμε. Διορθώσαμε, όμως, τα λάθη μας και αυτό μας βοήθησε στην επόμενη συνάντηση. Ήταν σημαντικό το πρώτο παιχνίδι για να καταλάβουμε τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακό. Οπότε έπρεπε να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να μάθουμε από τα λάθη μας. Αν αγωνιστούμε με τον ίδιο τρόπο που αγωνιστήκαμε στη δεύτερη αναμέτρηση, μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό στη Μαδρίτη“.

Επιπλέον ο 29χρονος Αμερικανός άσος της ΤΣΣΚΑ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του στον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη: “Είμαι για καιρό θαυμαστής του Σπανούλη. Είναι πολύ έξυπνος. Το πρώτο που πρέπει να κάνω είναι να αποφύγω τα ανόητα φάουλ. Απέναντι στον Σπανούλη είναι απαραίτητο να επικεντρωθείς σε αυτόν, να μην του δώσεις χώρο και την ικανότητα να χρησιμοποιήσει τις επιλογές του στην επίθεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…