Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ήμασταν συγκεντρωμένοι”

“Ήμασταν συγκεντρωμένοι”

markopoulos2

markopoulos

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων με 93-85 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και εξασφάλισε και μαθηματικά την τρίτη θέση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε, πως η ομάδα του έφτασε στη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ χάρη στο πολύ καλό παιχνίδι που έκανε στην τελευταία περίοδο.

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη συγκέντρωση που έδειξαν. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Οι παίκτες της είναι στους καλύτερους της Ευρώπης. Για να νικήσεις μια τέτοια ομάδα πρέπει να μην κάνεις λάθη και να μη δίνεις στον αντίπαλο ό,τι θέλει στο γήπεδο. Εμείς στο δεύτερο μέρος κάναμε μόνο τέσσερα λάθη, βάλαμε και κάποια μεγάλα σουτ κι έτσι φτάσαμε στη νίκη. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ“.

Από πλευράς παικτών, ο Τζούλιαν Βον είπε: “Έχουμε μεγάλο σεβασμό στην ΑΕΚ, τους παίκτες, τον προπονητή και τον κόσμο της. Είχαμε προετοιμαστεί καλά, ξέραμε τα ατού και τις αδυναμίες του αντιπάλου, βρήκαμε λύσεις και τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά, ακόμη κι όσοι ήρθαν από τον πάγκο. Είχαμε κάποιους αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά όπως πήγε το ματς έφτασε το σκορ πολύ ψηλά. Ήταν ένα από αυτά τα παιχνίδια που και οι δύο ομάδες σκόραραν πολύ, αλλά στο τέλος μέτρησαν κάποιες άμυνες“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…