Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Η αίσθηση της δικαίωσης

Η αίσθηση της δικαίωσης

linden diamantidis

liden-diamantidis

Ο Κολοσσός παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή του στα πλέι οφ καθώς δικαιώθηκε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας ο οποίος αρχικά το πήρε στα χαρτιά αλλά το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή την ένσταση της ροδίτικης ΚΑΕ.

Ο Τομ Λίντεν όμως, όπως και ο Κολοσσός κατ’ επέκταση, στοχεύουν στην επάνοδο τους στην έκτη θέση γι’ αυτό και υπογράμμισε, μέσω του ΕΣΑΚΕ, την ανάγκη των δύο τελευταίων ροζ φύλλων αγώνα της κανονικής περιόδου, κόντρα σε ΚΑΟΔ και Κόροιβο.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Γεια σας και πάλι!

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα δεν μας άρεσε καθόλου. Κι αυτό γιατί, στην περίπτωση που έχουμε μόνο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια, θα πρέπει να περιμένουμε το συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων, προκειμένου να τερματίσουμε στην έκτη θέση. Είναι κρίμα, καθώς το ματς ήταν κλειστό και είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη στο τέλος, αλλά το κακό πρώτο ημίχρονο που κάναμε δεν μας άφησε πολλά περιθώρια. Τώρα, μας απομένουν δύο παιχνίδια, τα οποία είναι κοντά το ένα με το άλλο.

Αρχικά, παίζουμε τον ΚΑΟΔ και θα είναι δύσκολο ματς. Διαθέτουν πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Το “κλειδί” φυσικά για άλλη μία φορά θα είναι η άμυνα. Στο τελευταίο μας παιχνίδι η άμυνα ήταν κακή σε ορισμένα διαστήματα και γι’ αυτό θα πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτή που μας έχει οδηγήσει μέχρι εδώ. Στη συνέχεια, αγωνιζόμαστε στην Αμαλιάδα με τον Κόροιβο. Θα είναι ένα μεγάλο ταξίδι και θα έχουμε περιορισμένο χρόνο για να προετοιμαστούμε. Γι’ αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι και αυτό το ματς.

Ήταν ωραία η αίσθηση της δικαίωσης για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Πλέον, είμαστε απόλυτα σίγουροι πως θα συμμετέχουμε στα πλέι οφ, ακόμα κι αν κάνουμε μόνο ήττες μέχρι το τέλος. Αυτό σημαίνει λιγότερη πίεση, όμως από την άλλη θέλουμε την έκτη θέση. Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου, το γήπεδο ήταν κατάμεστο και η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Οπότε πάμε να παίξουμε στα πλέι οφ κάνοντας δύο σερί νίκες!

Τομ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…