Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Η αρχή μίας νέας εποχής”

“Η αρχή μίας νέας εποχής”

prelevic

prelevic

Ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει την αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη, εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του μπασκετικού ΠΑΟΚ χαρακτήρισαν ιστορική μέρα τη σημερινή και παράλληλα υπογράμμισαν ότι αρχίζει μία νέα εποχή. Παράλληλα ευχαρίστησαν ακόμα μία φορά τον “Ρώσο” για τη στήριξή του και του ευχήθηκαν να πετύχει όσα επιθυμεί με το “Δικέφαλο του Βορρά”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
“Η οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ. μόνο χαρούμενη και ταυτόχρονα υπερήφανη μπορεί να είναι, μετά την υλοποίηση και μάλιστα με τον πλέον εμφατικό τρόπο, της υπόσχεσης του κ. Ιβάν Σαββίδη να απομακρύνει μία για πάντα τη δαμόκλειο σπάθη των χρεών από την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.. Πρόκειται για μία ημέρα σταθμό στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου και την αρχή μίας νέας εποχής, την οποία όλοι περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ελπίδα.

Ευχόμαστε στον κ. Σαββίδη, τον οποίο η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ευχαριστεί θερμά για την μεγάλη βοήθεια και την αμέριστη συμπαράσταση που έχει προσφέρει και στο τμήμα μπάσκετ, κάθε επιτυχία στην πραγματοποίηση του οράματός του για έναν μεγάλο Π.Α.Ο.Κ.”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…