Κεντρική Basket League Κολοσσός “Δικαιωμένοι…”

“Δικαιωμένοι…”

kolossos-trikala-selfie1

Δικαιωμένοι και απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας αισθάνονται άπαντες στο στρατόπεδο του Κολοσσού Ρόδου, Οι “θαλασσί” εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν πως οι αγώνες κρίνονται καθαρά στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Με τη σημερινή του Απόφαση το ΑΣΕΑΔ αποδέχθηκε την ένσταση της Κ.Α.Ε ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS για τον αγώνα του με τον Απόλλωνα Πάτρας στην Ρόδο, κατοχυρώνοντας οριστικά την νίκη στην ομάδα μας.

Οι άνθρωποι του ΚΟΛΟΣΣΟΥ αισθάνονται πλήρως δικαιωμένοι με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ και ικανοποιημένοι με την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία αποκατέστησε μια καταρχήν λάθος απόφαση με το σωστό τρόπο. Αισθάνονται δε διπλά δικαιωμένοι γιατί οι αγώνες που κρίνονται καθαρά μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, δεν μπορούν να αμφισβητούνται “κατόπιν εορτής” με δήθεν αιτιάσεις και σαθρά αθλητικά επιχειρήματα, ακυρώνοντας σε δικαστικές αίθουσες υποδείξεις και αποφάσεις διαιτητών!

Το πλήρες κείμενο της απόφασης έχει ως εξής: “Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 55/4-5-2015 απόφασή του, δέχεται την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ Κ.Α.Ε.”. Ακυρώνει την υπ’ αρ. 25/6-3-2015 απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ. Διατάσσει την επιστροφή του κατατεθέντος παραβόλου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Ροδίτης κι επίσημα ο Μομίροφ

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφαν Μομίροφ. Ο 22χρονος Σέρβος γκαρντ φέτος ήταν…