Κεντρική Διεθνή “Γλυκοκοιτάζει” Ντάνστον η Μάλαγα

“Γλυκοκοιτάζει” Ντάνστον η Μάλαγα

khaun dunston f4 madriti

khaun-dunston-f4-madriti

Δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού θέλει να κάνει η Ουνικάχα Μάλαγα, έχοντας στο στόχαστρο της μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ μεταξύ των οποίων και τον Μπράιαντ Ντάνστον! Οι διοικούντες τον σύλλογο έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Έντουιν Τζάκσον της Μπαρτσελόνα, ο οποίος δεν θα παραμείνει μετά το καλοκαίρι στους Καταλανούς, και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μήκος κύματος στοχεύοντας σε ακόμα καλύτερη πορεία του χρόνου.

Πρωταρχικός στόχος είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Τζέισον Γκρέιντζερ κάτι που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς ο παίκτης έχει θέλξει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Φενέρμπαχτσε. Αν δεν καταφέρουν να τον κρατήσουν τότε θα κινηθούν για τον Άαρον Τζάκσον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος και δείχνει θετικός στο να μετακομίσει στην Ιβηρική χερσόνησο αλλά οι οικονομικές του απαιτήσεις αποτελούν “αγκάθι” για τη Μάλαγα.

Ακόμα ένας διακαής πόθος των Ισπανών, είναι ο σέντερ του Ολυμπιακού, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι αλλά φαντάζει απίθανο ο Αμερικανός να επιλέξει τη Μάλαγα καθώς και το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης δύσκολα θα είναι τόσο θελκτικό.

Μάλιστα η Μάλαγα, σκέφτεται να αφήσει τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας να αποχωρήσει (ενδιαφέρονται για αυτόν εκ Τουρκίας) προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα για τους δύο Αμερικανούς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…