Κεντρική Basket League Άρης “Γίνεται κάτι πολύ καλό”

“Γίνεται κάτι πολύ καλό”

giorgos sfiris aris

giorgos sfiris-aris

Για την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Νίκο Λάσκαρη, μίλησε ο Γιώργος Σφυρής. Ο έμπειρος νομικός, τόνισε ότι αναμένουν την άφιξη του τραπεζίτη για να γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες, ενώ δεν υπογράμμισε ότι συμβαίνουν γεγονότα εξαιρετικά σημαντικά για τον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Σφυρής:
“Πληροφορίες θα δώσει ο ίδιος όταν θα έρθει πριν από τα playoffs. Τότε θα μπορείτε να τον ρωτήσετε ότι θέλετε και θα σας δώσει τις δέουσες εξηγήσεις. Κρατάμε την ίδια στάση που κρατούσαμε μέχρι να ανακοινωθεί ότι είναι μέτοχος. Μην ξεχνάμε ότι από σήμερα κατέχει το 41% των μετοχών άρα δεν είναι ιδιοκτήτης. Δεν ξέρουμε πότε θα γίνει ιδιοκτήτης.

Εργαζόματε πάντως όχι για να γίνει ιδιοκτήτης ο ίδιος αλλά για να φτάσει ο Άρης εκεί που του αξίζει. Δεν χρειάζονται βιογραφικά και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο άνθρωπος έχει πλέον ονοματεπώνυμο. Θα τον δείτε, θα τον ρωτήσετε και θα σας δώσει ότι απαντήσεις θέλετε. Δεν έχει διευκρινιστεί αν θα είναι ο ίδιος μεγαλομέτοχος ή κάποια εταιρία που εκπροσωπεί. Εργαζομαστε βήμα βήμα. Το πρώτο βήμα έγινε και είναι κάτοχος του 41% των μετοχών.

Πριν τα πλέι οφ ίσως γίνουν κάποιες εκδηλώσεις και όταν έρθει θα βγει ανακοινωθέν από την διοίκηση. Γίνεται κάτι πολύ καλό για τον Άρη. Επειδή όμως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, κάντε λίγο ακόμα υπομονή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…