Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Γιγαντοοθόνες στη μπουτίκ

Γιγαντοοθόνες στη μπουτίκ

Olympiacos Sef Kosmos

Olympiacos-Sef-Kosmos

Σαν τον φαντάρο μετράνε στον Ολυμπιακό τις ώρες, για να ξεκινήσει η μεγάλη ευρωπαϊκή του προσπάθεια, στο Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εξασφαλίσει παραπάνω από 1000 εισιτήρια για το Φάιναλ Φορ, με αποτέλεσμα αρκετοί από τους φίλους του Ολυμπιακού να μένουν στα πάτρια εδάφη.

Για το λόγο αυτό θα στηθούν γιγαντοοθόνες στην επίσημη μπουτίκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Olympiacos BC Store, τις ημέρες των αγώνων του Φάιναλ Φορ.

Αναλυτικά:
“Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί όσους φιλάθλους δεν θα έχουν την τύχη να ταξιδέψουν στην Μαδρίτη, να παρακολουθήσουν τον μεγάλο ημιτελικό της Παρασκευής στο Official Olympiacos BC Store!

Θα στηθεί γιγαντοοθόνη έξω από το κατάστημα ενώ στον χώρο θα υπάρχουν επιλογές φαγητού και ποτού για όσους θελήσουν να παρευρεθούν. Καλούμε όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στην Μαδρίτη τις ημέρες των αγώνων, να υποστηρίξουν την ομάδα μας συνολικά και με το πάθος τους να ενισχύσουν την τεράστια αυτή προσπάθεια της ομάδας μας για την κατάκτηση της κορυφής στην Ευρώπη, για φορά τα τελευταία 4 χρόνια!!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ

Διαμαρτυρία προς την ΕΡΤ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Με επιστολή προς την ΕΡΤ η ΚΑΕ Ολυμπιακός…