Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Για το καλύτερο δυνατό”

“Για το καλύτερο δυνατό”

skourtopoulos

skourtopoulos

Το Ρέθυμνο ετοιμάζεται να ριχτεί στην “αρένα” των πλέι οφ, στον πρώτο γύρο των οποίων θα βρει απέναντι του τον ισχυρό ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει το πλεονέκτημα έδρας. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, υπογράμμισε ότι ο στόχος της χρονιάς, που ήταν η πρόκριση στα πλέι οφ, επετεύχθη και η ομάδα του θα πάει να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί ενώ παράλληλα εξήγησε τον τρόπο που οι Ρεθυμνιώτες θα καταφέρουν να κάνουν το μπρέικ.

“Μπαίνουμε στα πλέι οφ με μειονέκτημα έδρας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που από ότι φαίνεται είναι και σε καλή κατάσταση. Για μας δεν αλλάζει τίποτα από την στιγμή που πετύχαμε τον μεγάλο στόχο της χρονιάς. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, να κοντράρουμε τον ΠΑΟΚ και ότι καλύτερο καταφέρουμε” επεσήμανε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε:

“Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με σταθερότητα, η οποία είναι θαυμαστή ως ένα σημείο. Είναι πολύ πειθαρχημένη στην άμυνα. Είναι καλή στο κοντρόλ και στο γρήγορο παιχνίδι και μέσα στο γήπεδο της είναι πολύ δύσκολο αντίπαλος. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ένα γρήγορο τέμπο που μας ευνοεί και από εκεί και πέρα θέλουμε να περιορίσουμε τους περιφερειακούς του ΠΑΟΚ όσον αφορά στην δημιουργία”.

Ο Μουχάμαντ Φαγιέ, από την πλευρά του, συμπλήρωσε: “Ο στόχος μας είναι ένας την Τετάρτη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Να πάμε να πάρουμε τη νίκη στην Θεσσαλονίκη. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα από την οποία έχουμε χάσει δύο φορές φέτος στις λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία και έμπειρους παίκτες. Πιστεύω ότι έχουμε καλές πιθανότητες. Θα πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα και σύμφωνα με τις οδηγίες του κόουτς στην άμυνα αλλά και να είμαστε πιεστικοί.

Προσπαθούμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι το ματς της Τετάρτης. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα θα δούμε το επόμενο, τι έχουμε καταφέρει και τι μπορούμε να κάνουμε στην συνέχεια”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…