Κεντρική Basket League ΑΕΚ Έτοιμο το shop.aekbc!

Έτοιμο το shop.aekbc!

athinaiou aek omadiki

athinaiou-aek-omadiki

Την έναρξη λειτουργίας του διαδικτυακού καταστήματος της ομάδας ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την επίσημη εμφάνιση της “Βασίλισσας”, αρκεί να μπουν στο shop.aekbc.gr και να την κάνουν δικιά τους. Παράλληλα, έγινε γνωστό, ότι σε λίγο καιρό θα δημιουργηθούν και φυσικά σημεία πώλησης από όπου θα μπορεί ο καθένας να βρει διάφορα προϊόντα των “κιτρινόμαυρων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
“Ακόμη μία καινοτομία αποτελεί γεγονός στην ΑΕΚ.
Οι εμφανίσεις της «Βασίλισσας» διατίθενται στους φίλους της! Προμηθευτείτε, λοιπόν, τις επίσημες εμφανίσεις στο νέο διαδικτυακό κατάστημα της ΚΑΕ στο http://shop.aekbc.gr. (AEKB.C. OfficialShop)

H AEK σε συνεργασία με τον επίσημο χορηγό αθλητικής ένδυσης FILA, ανακοινώνουν την έναρξη του διαδικτυακού καταστήματος της ομάδας. Σας ενημερώνουμε ότι προς το παρόν διατίθενται μόνον οι επίσημες φανέλες της ομάδας, τις οποίες μπορείτε να αγοράζετε στο shop.aekbc.gr μέσω κατάθεσης σε τράπεζα, μέσω Paypal και με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω Paypal.

Οι εμφανίσεις θα είναι σύντομα κοντά σας και με φυσικά σημεία πώλησης , τα οποία όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να επισκεφτούν για να προμηθευτούν την αυθεντική σειρά προϊόντων της αγαπημένης τους ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…