Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Έτοιμες στο Πανευρωπαϊκό”

“Έτοιμες στο Πανευρωπαϊκό”

sotiriou ethniki

sotiriou-ethniki

Την πεποίθηση της πως η Εθνική Γυναικών θα βγάλει ένα πολύ ανταγωνιστικό προσώπο στο Πανευρωπαϊκό εξέφρασε η Κατερίνα Σωτηρίου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ ενόψει του φιλικού τουρνουά στην Ισπανία, στο οποίο θα συμμετάσχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

“Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση η καθεμιά στον εαυτό της και στην ομάδα. Δουλεύουμε βήμα βήμα, ώστε φτάσουμε στο στόχο μας και να είμαστε έτοιμες στο Πανευρωπαϊκό. Έχουμε εμπιστοσύνη και εμείς προς στο τιμ και το τιμ προς στις παίκτριες και θα βγάλουμε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στη διοργάνωση”, δήλωσε η διεθνής φόργουορντ, ενώ στη συνέχεια σχολίασε την εικόνα της Εθνικής:

“Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Πρωταρχικός στόχος είναι οι φιλοσοφίες και οι συνήθειες που έχει καθεμιά από εμάς, να μείνουν στην άκρη και να γίνουμε μια ομάδα με τους νέους κανόνες του προπονητή μας. Βασικά να γίνουμε ομάδα και να έχουμε στο μυαλό μας τα νέα πράγματα τακτικής και φιλοσοφίας που μας έχει πει ο προπονητή”.

Όσο για τα φιλικά στην Ισπανία, τόνισε: “Τα πρώτα τεστ ήταν με τη Λετονία, αλλά είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Έχουμε ακόμα τόσα πολλά να δούμε και να δουλέψουμε. Οι αντίπαλοι που θα αντιμετωπίσουμε στην Ισπανία, αλλά και στη συνέχεια στη Γαλλία είναι πάρα πολύ υψηλού επιπέδου. Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα και να δουλέψουμε σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι στο σωστό χρόνο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…