Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Συγχαρητήριες επιστολές

Συγχαρητήριες επιστολές

Apollonas Patras kosmos oaka

Apollonas Patras-kosmos-oaka

Συγχαρητήριες επιστολές στους Προέδρους του Αρκαδικού, του Προμηθέα, του Έσπερου και του Γλαύκου, απέστειλαν οι Διοικήσεις του Α.Σ. Απόλλωνας Πάτρας και της ΚΑΕ Απόλλων CARNA

Αναλυτικά:
“Στην επιστολή προς την Διοίκηση του Αρκαδικού αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι, η άνοδος της ομάδας από την Τρίπολη στην μεγάλη εθνική κατηγορία του μπάσκετ λαμβάνει πρόσθετη αξία, καθώς η σταθερή παρουσία του Απόλλωνα CARNA, και η καθιέρωση του Κόροιβου Αμαλιάδας στην Α1, ενισχύουν την εκπροσώπηση της Πελοποννήσου στη μεγάλη κατηγορία του αθλήματος. Ο Απόλλωνας καλεί, με μπροστάρη το Πατρινό σύλλογο, να εργαστούν και οι τρεις ομάδες προς της κατεύθυνση να διευρυνθεί η παρουσία των Πελοποννησιακών ομάδων στις εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ.”

“Στην επιστολή προς την Διοίκηση του Προμηθέα, ο Σύλλογος εκφράζεται η ευχή, «η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και η άνοδος στην Α2 να είναι η αρχή μιας νέας σειράς επιτυχιών της ομάδας», δίνοντας παράλληλα το κίνητρο για τη συμμετοχή περισσότερων παιδιών στο Μπάσκετ. “Θεωρείστε μας συμμάχους σε κάθε δράση που θα αναληφθεί για την πρόοδο και την βελτίωση των συνθηκών του αθλήματος στην Πόλη μας, όπως τόσα χρόνια κάνει και θα εξακολουθήσει να κάνει ο Απόλλων Πάτρας“.

“Η ευχή προς την Διοίκηση του Εσπέρου είναι η πανηγυρική επιστροφή της ομάδας στη Β’ Εθνική να έχει συνέχεια, προσθέτοντας υπεραξία στο άθλημα που υπηρετούν ο Απόλλων και ο Έσπερος ΑΟΠΑ. “Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος αποτελεί το επιστέγασμα της σκληρής προσπάθειας που καταβάλατε σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς. Αποτελεί δε, και την καλύτερη απόδειξη, ότι κανένας κόπος δεν πάει χαμένος όταν έχεις ταλέντο, πίστη, θέληση και αυτοκυριαρχία

“Στην επιστολή προς τη Διοίκηση του Α.Ο. Γλαύκος για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η επισημαίνονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Η επιτυχία του Α.Ο. Γλαύκος επιβεβαιώνει τη συστηματική προσπάθεια που καταβάλετε για την πρόοδο του Μπάσκετ στην περιοχή μας, το πάθος και την αποφασιστικότητα των αθλητών, του τεχνικού επιτελείου και όλων των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα και τη στηρίζουν καθημερινά. Αποτελεί δε, τη φυσική συνέχεια του άοκνου έργου που επιτελούν κάποιοι ρομαντικοί στο χώρο του μπάσκετ (δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, ακαδημίες κ.ά.)…“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…