Κεντρική Basket League Άρης Ενημερώθηκε ο Γκάλης

Ενημερώθηκε ο Γκάλης

galis arvanitis

galis-arvanitis

Τον Νίκο Γκάλη ενημέρωσαν σήμερα οι άνθρωποι του Άρη, σχετικά με το θέμα του επενδυτή. Συγκεκριμένα, ο “θρύλος” του ελληνικού μπάσκετ, επισκέφθηκε σήμερα (05/05) τα γραφεία της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ και ενημερώθηκε αναλυτικά για τις εξελίξεις από τον πρόεδρο, Λευτέρη Αρβανίτη, τον αντιπρόεδρο, Χρήστο Γαλιλαία και το μέλος του δ.σ., Στάθη Ρούσσο.

Όπως έγινε γνωστό, ο κορυφαίος αθλητής είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το ίδιο τον υποψήφιο επενδυτή, ενώ μίλησε και με το τεχνικό τιμ της ομάδας και τους παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:
“Στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. βρέθηκε σήμερα Τρίτη (5/5) ο Νίκος Γκάλης.

Ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών, ο οποίος από πέρυσι βρίσκεται ενεργά στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Λευτέρη Αρβανίτη, τον αντιπρόεδρο, Χρήστο Γαλιλαία και το μέλος του δ.σ., Στάθη Ρούσσο.

Ο Νίκος Γκάλης ενημερώθηκε αναλυτικά για τις εξελίξεις αναφορικά με την επικείμενη αλλαγή σελίδας στην ιδιοκτησία της Κ.Α.Ε. Μάλιστα, ο ίδιος είχε τηλεφωνική γνωριμία με τον υποψήφιο επενδυτή και θα γίνει διά ζώσης επαφή τους μόλις ολοκληρωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας και ο επενδυτής έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Νίκος Γκάλης είχε συνομιλία και με τον κόουτς του ΑΡΗ, Δημήτρη Πρίφτη, στον οποίο ευχήθηκε τα καλύτερα για την τελική ευθεία της Basket League ΣΚΡΑΤΣ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…