Κεντρική Απόλλων Π. Ευχαρίστησε τον Βετούλα

Ευχαρίστησε τον Βετούλα

vetoulas

Με ανακοίνωση του, η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας ευχαρίστησε τον Νίκο Βετούλα για την πολυετή συνεργασία τους, τονίζοντας πως η αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού ήταν κάτι που ήθελε να αποφευχθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“H διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ CARNA αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον προπονητή και παλιό αθλητή του Συλλόγου, Νίκο Βετούλα, για την πολυετή συνεργασία μας.

Για όλους εμάς στη μεγάλη «οικογένεια» του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ο Ν. Βετούλας αποτελεί αναπόσπαστο μέλος. Συνέβαλε αποφασιστικά και έμπρακτα στην καταξίωση της ομάδας μας, αναλαμβάνοντας την τεχνική καθοδήγησή της από τις μικρότερες εθνικές κατηγορίες του Μπάσκετ, και με σκληρή δουλειά την καθιέρωσε στην Α1. Αποκορύφωμα ήταν η φετινή συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του Κυπέλου Ελλάδας μετά από 18 χρόνια.

Η επιλογή του Ν. Βετούλα να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ είναι ένα γεγονός που θα θέλαμε να είχε αποφευχθεί. Σεβόμαστε όμως την απόφασή του, όπως σεβαστήκαμε και τον ίδιο όλα τα χρόνια της μεταξύ μας συνεργασίας.

Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην προπονητική καριέρα του και τον διαβεβαιώνουμε ότι οι πόρτες του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοικτές για μια συνεργασία μας στο μέλλον”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Φαβορί ο Κουταλιανός, στα υπόψιν ο Μπρατσιάκος

Φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλ…