Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ευχαριστημένος μεν αλλά…

Ευχαριστημένος μεν αλλά…

manolopoulos

manolopoulos

Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια της Α1 για τον Παναθηναϊκό έχοντας τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στον πάγκο του με την ευρεία νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας να ρίχνει την αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο προπονητής του “τριφυλλιού” μοίρασε συγχαρητήρια στον Νίκο Βετούλα και τον Απόλλωνα ενώ στάθηκε ικανοποιημένος και από την εν γένει απόδοση των παικτών του, εστιάζοντας όμως στα πολλά λάθη τα οποία είναι και απόρροια του γρήγορου ρυθμού με τον οποίο θέλει να αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός.

“Να ευχηθώ στον Νίκο (Βετούλα) ό,τι καλύτερο. Θεωρώ ότι ο Απόλλωνας έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ όλη τη χρονιά. Οι φίλαθλοί του χαρήκαν κάθε φορά στο γήπεδο” ήταν τα πρώτα λόγια του Μανωλόπουλου ο οποίος συμπλήρωσε:

“Όσον αφορά εμάς, νομίζω ότι οι παίκτες μας έδειξαν καλή διάθεση, έβγαλαν ενέργεια, προσπαθήσαμε να πιέσουμε στην άμυνα και να τρέξουμε γρήγορα στον αιφνιδιασμό. Έως ένα σημείο τα καταφέραμε. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι είχαμε πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ και πρέπει να βελτιωθούμε.

Τα 17 λάθη είναι πάρα πολλά, λόγω και του γρήγορου ρυθμού, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε σ’ αυτό το κομμάτι. Είμαι ευχαριστημένος απ’ τη διάθεση των παικτών, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και σ’ αυτό το κομμάτι”.

Από πλευράς παικτών, ο ΝτεΜάρκους Νέλσον, επεσήμανε:  “Νομίζω πως κάναμε καλή δουλειά από πλευράς προσπάθειας. Προφανώς έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι μας. Θέλαμε να τρέξουμε, να ‘χουμε πιο γρήγορο ρυθμό, πιο πιεστική άμυνα. Νομίζω πως κάναμε καλή δουλειά, αλλά θέλουμε βελτίωση και μερικές τροποποιήσεις εν όψει πλέι οφ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…