Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Έχει πολύ δρόμο ακόμη”

“Έχει πολύ δρόμο ακόμη”

pao paok1

pao-paok1

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε τη συντριβή από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο ο Τζέι Αρ Μπρέμερ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, ξεκαθάρισε πως η σειρά έχει πολύ δρόμο ακόμη και πως απλά έγινε το 1-0 και τίποτα παραπάνω.

“Για 25 με 30 λεπτά ήμασταν μαζί στο σκορ, αλλά αρκετά πολύ άσχημα λάθη που κάναμε, το γεγονός ότι τους δώσαμε την δυνατότητα να σουτάρουν ελεύθερα τρίποντα, αλλά και να κάνουν ορισμένους αιφνιδιασμούς, είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει η διαφορά. Βρήκαν ρυθμό, το μομέντουμ ήταν πλέον για αυτούς και εμείς δεν καταφέραμε από εκείνο το σημείο και μετά να επιτρέψουμε το παιχνίδι”, ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

“Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο και αυτό δημιουργεί μία πίεση, εμείς πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά και πιο δυνατά, να κάνουμε όμως αυτό που πρέπει και να βάλουμε τα σουτ που χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Δεν είναι τίποτα περισσότερο από το 1-0. Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει για να κερδίσει, κέρδισε, αλλά είναι απλά στο 1-0. Σε αυτό το σημείο, είτε χάνεις με 25 πόντους, είτε με έναν πόντο, αυτό που μετράει είναι μόνο το αποτέλεσμα. Και με αυτή την λογική εμείς προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Πέμπτης…”.

“Θα έχουμε ένα, πιστεύουμε και δύο παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη και όλοι πρέπει να έχουμε υπομονή και να πιστεύουμε σε αυτό που ήρθαμε να κάνουμε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για εκνευρισμούς μετά από το πρώτο μόνο παιχνίδι μίας σειράς που μπορεί να κριθεί σε πέντε αγώνες. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος, ότι και να γίνει θα έρθουν στο δικό μας γήπεδο, εκεί θα έχουμε τους φιλάθλους μας ξέρουμε την ατμόσφαιρα που δημιουργούν, θα έχει πολύ φασαρία και όλα μπορούν να είναι διαφορετικά”, συμπλήρωσε ο Μπρέμερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…