Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Χρόνος στους νέους”

“Χρόνος στους νέους”

manolopoulos

manolopoulos

Στην ευκαιρία που είχε ο Παναθηναϊκός να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νέους παίκτες της ομάδας στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τον Άρη Λυκογιάννη και τον Κολοσσό για το όμορφο μπάσκετ που έπαιξε σε όλη τη χρονιά.

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς Λυκογιάννη και στον Κολοσσό γιατί φέτος έπαιξαν πάρα πολύ καλό μπάσκετ. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, παρά τα προβλήματα του Κολοσσού ο αντίπαλός μας έπαιξε καλό μπάσκετ. Εμείς είχαμε ευκαιρία να δώσουμε χρόνο στους καινούριους παίκτες και να τους εντάξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στην νοοτροπία της ομάδας. Δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει αυτό στο τέλος της περιόδου. Ο σημερινός αγώνας ήταν καλή ευκαιρία. Όπως κάναμε και με τον Λούντζη και τον Παπαγιάννη. Έπαιξαν καλά, έκαναν αυτά που ζητήσαμε και νομίζω ότι ξεχώρισαν”, τόνισε ο Έλληνας τεχνικός, ενώ ο Ντι Τζέι Κούπερ πρόσθεσε:

“Ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε. Ήμασταν απογοητευμένοι από την ήττα μας στη Ρόδο, αλλά ευτυχώς βγήκαμε στο παρκέ και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…