Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δείξαμε πρόοδο”

“Δείξαμε πρόοδο”

manolopoulos

manolopoulos

Ο Παναθηναϊκός επέβαλε εξ αρχής το νόμο του και χωρίς αντιμετωπίσει σοβαρές αντιστάσεις διέλυσε τον Κολοσσό Ρόδο για την πρώτη αναμέτρηση της σειράς των πλέι οφ (98-71). Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ήταν ευχαριστημένος με την εν γένει εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του αλλά σημείωσε την αμυντική συμπεριφορά τους ως το “μελανό σημείο” στην απόδοση τους.

“Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Θεωρώ αρχίσαμε πολύ καλά. Ο Κολοσσός είναι μία καλή ομάδα. Για εμάς ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για να κάνουμε βήματα μπροστά. Είχαμε βάλει κάποιους στόχους, νομίζω τα καταφέραμε σε γενικές γραμμές. Απ’ το πρώτο ημίχρονο είμαι ευχαριστημένος, στο δεύτερο ο Κολοσσός βρήκε λύσεις. Δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος απ’ την άμυνα σ’ αυτό το διάστημα” δήλωσε ο προπονητής του “τριφυλλιού“.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Γιάνις Μπλουμς, συμπλήρωσε:  “Νομίζω ήμασταν αρκετά καλοί και στην άμυνα και στην επίθεση. Ελέγξαμε την αναμέτρηση, αν και δεν έλειψαν και μερικές κακές στιγμές. Πρέπει ν’ αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας και να παίζουμε καλά και στα 40 λεπτά, όχι μόνο στα 35. Σίγουρα χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση στη συνέχεια, ο Κολοσσός Ρόδου θα ‘ναι πιο δυνατός στην έδρα του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…