Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δυνατότεροι από ποτέ”

“Δυνατότεροι από ποτέ”

kevin langford paok

kevin langford-paok

Να είναι πιο δυνατοί από ποτέ σχολίασε στο μπλογκ του ο Κέβιν Λάνγκφορντ. Ο “άσσος” του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι όλα θα κριθούν την Τρίτη (19/05), ενώ μίλησε και για το πως είναι τα… καλοκαίρια του!

Αναλυτικά όσα έγραψε στο μπλογκ του:
“Αυτό είναι ένα blog, το οποίο είχα την ελπίδα ότι δεν θα έπρεπε να γράψω. Είναι ο πρώτος γύρος των πλέι οφ και η σειρά με το Ρέθυμνο είναι ισόπαλη. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι και χάσαμε το δεύτερο, και νομίζω ότι παίξαμε απαίσια και στα δύο. Τώρα είναι το κερδίζεις ή πας σπίτι σου, το ζεις ή πεθαίνεις, το βουλιάζεις ή κολυμπάς κι άλλες τέτοιες χαζομάρες. Θα δούμε τι θα γίνει την Τρίτη.

Προχωρώ στο… τίποτα, γιατί δεν έχω τίποτα για να γράψω, οπότε θα γράψω για άσχετα πράγματα. Δεν μου αρέσουν τα νησιά. Δεν μου αρέσουν οι παραλίες, δεν μου αρέσει ο ήλιος. Δεν μου αρέσει το να βρίσκομαι έξω. Ξέρω ότι ακούγεται παράξενο, αλλά έτσι είμαι. Προτιμώ το κρύο και τη βροχή. Είμαι τύπος που του αρέσει το φθινόπωρο και ο χειμώνας. Είναι πολύ πιο εύκολο να ζεσταθείς αν χρειάζεται, από το να δροσιστείς. Ειλικρινά δεν μου αρέσει καθόλου να ιδρώνω.

Επιστρέφω στο μπάσκετ. Ο στόχος μας είναι να είμαστε δυνατότεροι από ποτέ την Τρίτη. Παρόλο που είχαμε μία καλή σεζόν μέχρι τώρα, προσωπικά θα το θεωρήσω αποτυχία αν χάσουμε. Έχουμε μία σκληρή και έμπειρη ομάδα, οπότε έχω πίστη ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη.

Μέχρι την επόμενη φορά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…