Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δεν θα άλλαζε κάτι…”

“Δεν θα άλλαζε κάτι…”

markopoulos

markopoulos

Ο ΠΑΟΚ παρά το μεγάλο comeback στη δεύτερη περίοδο και την εν γένει καλή του εικόνα, αλλά στην επανάληψη πλήρωσε τα κενά διαστήματα και δεν κατάφερε να κάνει το μπρέικ ούτε τώρα. Ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού ενώ αρνήθηκε να βρει τυχον άλλοθι στη διαιτησία.

“Συγχαρητηρία στον Παναθηναϊκό. Ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη. Ξεκίνησε πολύ καλά, εμείς του δώσαμε χώρο να κάνει το παιχνίδι του και μέτα έπρεπε να προσπαθήσουμε πολυ για να επιστρέψουμε. Καταφέραμε να ισορροπήσουμε, στη συνέχεια, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, βρήκαμε ρυθμό και προηγηθήκαμε. Όμως, είχαμε δύομισι πολύ άσχημα λεπτά, δώσαμε στον Παναθηναϊκό πολλά ελεύθερα σουτ, τα εκμεταλλεύτηκε και πήρε μια καθοριστική, για την έκβαση του αγώνα, διαφορά”.

Ερωτηθείς για το αν η διαιτησία έπαιξε ρόλο, ο Μαρκόπουλος ήταν κατηγορηματικός, σημειώνοντας πως “Στο μπάσκετ υπάρχει σεβασμός. Τόσα χρόνια που είμαι στα γήπεδα, ξεχνάω πολλές φορές να δω πότε είναι φάουλ και πότε δεν είναι. Σιγουρα γίνονται λάθη αλλά ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα. Θα σε πιέσει, θα σε σταματήσει, θα σε βγάλει από το ρυθμό σου.

Το θέμα είναι αν οι φάσεις σφυρίζονται το ίδιο εκατέρωθεν. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε τη νίκη. Είναι πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς” τόνισε και κατέληξε:

“Μπαίνουν οι παίκτες στα αποδυτήρια και διαμαρτύρονται. Και πάλι ο Παναθηναϊκός θα κέρδιζε με διαφορά. Δεν θα άλλαζε κάτι“.

Ο Μιχάλης Λιάπης, από την πλευρά του, συμπλήρωσε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά, αλλά στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό, πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε και περάσαμε μπροστά. Όμως, κάποια κενά διαστήματα στοίχισαν. Τώρα θέλουμε να πάμε να πάρουμε δύο νίκες στη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψουμε στο ΟΑΚΑ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…