Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν τα παρατούν ποτέ…”

“Δεν τα παρατούν ποτέ…”

jackson cska

jackson-cska

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στα πλέι οφ της VTB League αλλά το μυαλό των παικτών του Δημήτρη Ιτούδη βρίσκεται στο επερχόμενο Φάιναλ Φορ. Ο Άαρον Τζάκσον, μέσω του μπλογκ του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, αναφέρθηκε στις επερχόμενες μάχες της Μαδρίτης, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακόμια από τις πιο σκληρές ομάδες που έχει δει ποτέ“, αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού και έστειλε μήνυμα κατάκτησης!

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Επιστρέφουμε στο Φάιναλ Φορ, εκεί που πιστεύεις πως μπορείς να πάρεις τα πάντα, αλλά τις δύο τελευταίες φορές που ήμουν εκεί δεν τα καταφέραμε. Είναι το δωδέκατο Φάιναλ Φορ της ΤΣΣΚΑ τα τελευταία 13 χρόνια και γι’ αυτό χτίζεται αυτή η ομάδα κάθε χρόνο. Όμως κανείς στην ομάδα δεν ενθουσιάστηκε με αυτό, γιατί από τη στιγμή που τελείωσαν τα πλέι οφ όλοι σκεφτόμαστε μόνο πώς θα κατακτήσουμε τον τίτλο. Χρησιμοποιούμε τα πλέι οφ της VTB League σαν προπόνηση. Ο κόουτς Ιτούδης θα μας προετοιμάσει και είμαι σίγουρος πως θα μας βάλει σε καλή θέση για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό.

Στα προημιτελικά αποκλείσαμε μια σκληρή ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός. Το σημαντικό για μας ήταν να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, ενώ και στον τέταρτο αγώνα κάναμε καλή δουλειά, ειδικά στην άμυνα όπου περιορίσαμε τον Διαμαντίδη. Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ ήταν απίστευτη, έχουν φανταστικό κοινό, που δίνει τεράστια ώθηση στην ομάδα τους. Είναι ένα πανέμορφο γήπεδο και ο κόσμος έμεινε για να χειροκροτήσει την ομάδα παρά την ήττα της.

Ο Κιριλένκο πιστεύουν πολλοί πως επέστρεψε για να διορθώσει ό,τι έγινε το 2012, αλλά δεν συμφωνώ. Δεν είναι ότι έχει αυτό το βάρος. Παίζει σε κάθε παιχνίδι σαν να ήταν το τελευταίο του και δεν νομίζω να σκέφτεται ό,τι έγινε στην Πόλη.

Για μένα είναι το τρίτο Φάιναλ Φορ και αυτή τη φορά θέλω να είμαι χαρούμενος επιστρέφοντας από αυτό κι όχι πηγαίνοντας εκεί. Έχουμε δύο αγώνες μπροστά μας και πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο αυτά τα 80 λεπτά μπάσκετ.

Όσο για τους αντιπάλους μας, σέβομαι πολύ τη Φενέρ για ό,τι πέτυχε φέτος, είναι μια εξαιρετική ομάδα με σπουδαίο προπονητή. Η Ρεάλ είναι μια απίστευτη ομάδα και ο Ολυμπιακός δεν τα παρατά ποτέ. Είναι μια από τις πιο σκληρές ομάδες που έχω δει ποτέ στην Ευρώπη. Κάθε ομάδα έχει τα δικά της στοιχεία που κάνουν το Φάιναλ Φορ αυτό τόσο ωραίο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…