Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Δεν ήταν τυχαία η παρουσία”

“Δεν ήταν τυχαία η παρουσία”

skourtopoulos

skourtopoulos

Το Ρέθυμνο δεν τα κατάφερε στο τρίτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ηττήθηκε με 7562. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος ήταν εμφανώς στεναχωρημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης

Αναλυτικά:
Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια έχει ποιότητα και για εμάς ήταν σπουδαίος αντίπαλος. Παλέψαμε την σειρά αυτή και θέλαμε να δείξουμε πως δεν ήταν τυχαία η παρουσία μας στα πλέι οφ.
Στόχος μας αρχικά ήταν να μην κινδυνεύσουμε και σήμερα καταλήγουμε στην έκτη θέση μετά από καλή χρονιά. Εδωσα μπράβο στα παιδιά, ευχαριστώ τους συνεργάτες του και τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και στους παίκτες. Θέλω να κάνω μια αναφορά στον Καλαμπόκη. Είχε προβλήματα τραυματισμού αλλά τα ξεπέρασε μέσα στη χρονιά και μας βοήθησε μέσα και έξω από το γήπεδο. Αν πάρει την απόφαση να συνεχίσει του χρόνου γιατί κάτι τέτοιο σκέφτεται, να το κάνει μαζί μας.

Στο σημερινό ματς είχαμε 10 παραπάνω λάθη από ότι συνήθως και δώσαμε έξι παραπάνω επιθετικά ριμπάουντ. Ηταν κακό το δεύτερο δεκάλεπτο. Δεχτήκαμε τρίποντα με την λήξη. Δεν είχαμε ισορροπία μεταξύ των κοντών και των ψηλών.

Είχαμε σχεδιάσει κάποια πράγματα αλλά δε μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα παραπάνω από παιδιά όπως ο Φαγιέ που είναι ψηλά σε κατηγορίες στατιστικής και που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Η διαφορά με τον ΠΑΟΚ ήταν η εμπειρία και η ποιότητα των παiκτών. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε στην Ευρώπη και αυτό τον βοήθησε”.

Για το ΠΑΟΚ-Παναθηναικός: “Ο ΠΑΟΚ είναι μια σοβαρή ομάδα, ο Παναθηναικός φαίνεται να είναι σε κατάσταση κρίσης. Δεν ξέρω αν μπορούν να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες που πήρε. Οταν υπάρχουν δύο συνεχόμενα ματς, θεωρώ πως είναι δύσκολο για την ομάδα που είναι γηπεδούχος να υπερασπιστεί το αβαντάζ έδρας που έχει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…