Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δεν υπάρχει η κούραση”

“Δεν υπάρχει η κούραση”

Sfairopoulos

Sfairopoulos

Ο Ολυμπιακός, στην επιστροφή του στις εγχώριες διοργανώσεις, έδειξε σοβαρό πρόσωπο απέναντι στο Κόροιβο και επιβλήθηκε με 91-52. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως η ομάδα του δεν υπολογίζει την κούραση και είναι πάντα ετοιμοπόλεμη.

Αναλυτικά:
Συγχαρητήρια στον Κόροιβο και στον κόουτς Μαρκόπουλο που στην πρώτη συμμετοχή στην Α1 έφτασαν στα πλέι οφ.. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ξέραμε πως ο Κόροιβος είναι μία σοβαρή ομάδα. Δουλέψαμε στο διάστημα που είχαμε από την επιστροφή μας στη Μαδρίτη. Ο Κόροιβος είναι πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω πως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά των ομάδων. Ο Κόροιβος είναι καλύτερη ομάδα απ’ ό,τι έδειξε σήμερα”.

Σχετικά με τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, είπε: “Ο Σλούκας πάει καλύτερα. Εχει ένα χτύπημα στο πόδι που του δημιούργησε μία κάκωση ψηλά στο ισχίο. Στην προπόνηση της Παρασκευής (22/5) θα δούμε πώς είναι και αν θα ακολουθήσει την αποστολή”.

Σε ερώτηση για το αν οι παίκτες του Ολυμπιακού «άδειασαν» ψυχικά και σωματικά μετά το Φάιναλ Φορ, απάντησε: “Όταν είσαι μία μεγάλη ομάδα δεν χρειάζεται να ψάχνεις δικαιολογίες. Είχαμε θέσει ως στόχους την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είδαμε πως οι παίκτες ήταν έτοιμοι. Δεν καταλαβαίνω την λέξη κούραση. Όλοι οι παίκτες έδειξαν πως είναι ετοιμοπόλεμοι. Στο λεξιλόγιο του φετινού Ολυμπιακού δεν υπάρχει η κούραση και το ψυχικό άδειασμα”.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ανέφερε με τη σειρά του: “Κάναμε μία εμφάνιση που σε μεγάλο βαθμό ήταν ικανοποιητική. Οι 52 πόντοι στην άμυνα τα λένε όλα. Η ομάδα μας χαρακτηρίζεται από την άμυνα. Αφήνουμε πίσω το ματς. Έχουμε ένα δύσκολο ταξίδι την Παρασκευή (22/5) και περιμένουμε να δούμε την αντίδραση του Κοροίβου το Σάββατο (23/5)“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…