Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ανυπομονούμε…”

“Ανυπομονούμε…”

odum koumpouras paok rethimno

odum-koumpouras-paok-rethimno

Μετά το “διπλό” στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε μαθηματικά την τρίτη θέση και για την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τα Τρίκαλα, θέλοντας να κλείσει με θετική νότα τις υποχρεώσεις για την κανονική διάρκεια της Α1, προτού ριχτεί στην “αρένα” των πλέι οφ. Ο Τζέικ Όντουμ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, αναφέρθηκε στο ματς με την Ένωση και αυτό που έπεται, μοιράστηκε την ανυπομονησία του για τα πρώτα πλέι οφ της καριέρας του ενώ κάλεσε τον κόσμο να συνεχίζει να στηρίζει δυναμικά την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ και την ιστορική της σημασία: “Πάντα είναι σημαντικό να κερδίζεις σπουδαίους αντιπάλους, ομάδες με παράδοση, αλλά και σε γήπεδα που συνήθως είναι δύσκολο να το πετύχεις. Για μένα ωστόσο ήταν απλά μία ακόμη νίκη και πρέπει γρήγορα να την βάλουμε στην άκρη και να συνεχίσουμε. Ήταν ωστόσο και μία νίκη που δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει των πλέι οφ”.

Για τον αγώνα με τα Τρίκαλα: “Πάντα θέλεις να τελειώσεις με όμορφο τρόπο την κανονική περίοδο και θετικά ενόψει των πλέι οφ. Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι ο αγώνας μας με τα Τρίκαλα, για να δουλέψουμε κάποια πράγματα σε άμυνα και επίθεση ενόψει των πλέι οφ και φυσικά να κερδίσουμε”.

Για τα πλέι οφ: “Φυσικά και συμφωνώ. Για αυτό αγωνίζεσαι επί εννιά μήνες, για να πάρεις ένα σημαντικό πλεονέκτημα και να το εκμεταλλευτείς όσο περισσότερο μπορείς. Έχουμε δουλέψει πολύ όλη την χρονιά, ανυπομονούμε να ξεκινήσουν τα πλέι οφ και να αρχίσουμε με την πρώτη φάση και τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε εκεί, να περάσουμε τον πρώτο αντίπαλό μας και να δούμε στο τέλος πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. Για μένα είναι και κάτι ιδιαίτερο, αφού θα είναι τα πρώτα πλέι οφ της καριέρας μου”.

Για την σημασία της παρουσίας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: “Κάθε φορά που είχαμε στο γήπεδό μας πολύ κόσμο, ήταν πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα. Παρακολούθησα και τον τελευταίο αγώνα του βόλεϊ, ήταν πραγματικά μία πολύ όμορφη εμπειρία και όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σημαντική θα είναι η βοήθειά των φιλάθλων μας, ειδικά όταν δημιουργούν αυτή την τρελή ατμόσφαιρα. Θα είναι σαν να παίζουμε με έξι παίκτες κι αυτό πάντα δίνει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…