Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Αναδίπλωση

Αναδίπλωση

vasilakopoulos new1

vasilakopoulos-new1

Τί έγινε ρε παιδιά; Από τον… φάρο του ελληνικού αθλητισμού υποβιβαστήκαμε στο… καλό κλίμα; Ενημερώθηκε ο κ. Κοντονής για το ποιον έχει απέναντί του κι αναδιπλώθηκε; Όλοι δικαιούνται ένα λάθος, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, αλλά οι σοφοί άνδρες δεν επαναλαμβάνουν τα λάθη τους. Γι’ αυτό και, μετά τη συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, οι “αυλικοί” περιορίστηκαν στο… καλό κλίμα.

Αυτονόητο είναι πως αν υπήρχε κάτι, μια παρόλα βρε παιδί μου, θα το έκαναν… σημαία, προκειμένου να δικαιώσουν (και να δικαιολογήσουν) τον μισθό τους. Δεν είχαν, όμως, από κάπου να πιαστούν και το γυρίσαμε στην… πρόγνωση του καιρού.

Ήταν καλό το κλίμα“. Κι αν ήταν κλήμα, θα έβγαζε και καλό κρασί, λέω εγώ. Συγγνώμη, έχετε δει ποτέ σε συνάντηση Υφυπουργού και προέδρου Ομοσπονδίας, να παίζουν μπουνιές; Χαμογελούν για τις κάμερες, βγαίνει ένα τυπικό “η συνάντηση σε καλό κλίμα” και πάμε γι’ άλλα.

Οι φαροφύλακες δεν βρήκαν υλικό για να δουλέψουν. Θα περιμένουν την επόμενη φορά, που κάποιος (αν και δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες) θα ξεγελαστεί, για να βγει και το δώρο του καλοκαιριού. Να κάνουν κι αυτοί διακοπές

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…