Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Αναχωρoύν για τη Γενεύη

Αναχωρoύν για τη Γενεύη

tsagkronis-vasilakopoulos

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, αναχωρούν σήμερα (26/5) για τη Γενεύη, όπου αύριο (27/5) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της FIBA με τις ευρωπαϊκές λίγκες. Βασικό θέμα της συνάντησης θα είναι  το νέο καλεντάρι της Παγκόσμιας ομοσπονδίας που θα ισχύσει από το 2017.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΟΚ:
“Με προορισμό τη Γενεύη αναχωρούν σήμερα (26/5) ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης, προκειμένου να συμμετάσχουν στην αυριανή σημαντική συνάντηση της FIBAμε τις ευρωπαϊκές λίγκες.

Η ατζέντα της συνάντησης περιλαμβάνει συζήτηση για το ισχύον καθεστώς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, καθώς και ανάλυση για το νέο καλεντάρι της Παγκόσμιας ομοσπονδίας που θα ισχύσει από το 2017. Συζήτηση θα γίνει και για το νέο μοντέλο διακυβέρνησης του αθλήματος, με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, να προεδρεύει της αρμόδιας επιτροπής.

Επίσης, θα γνωστοποιηθούν στις λίγκες λεπτομέρειες του σχεδίου της FIBA για την αναδιοργάνωση των συλλογικών διοργανώσεων, το οποίο θα εγκριθεί οριστικά στις 16 Ιουνίου στη συνεδρίαση του κεντρικού γραφείου της Παγκόσμιας ομοσπονδίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: Καλεσμένος στην εκδήλωση για την ανάπλαση του ΟΑΚΑ

Την Τρίτη στις 20 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση του Master Plan γ…