Κεντρική Διεθνή Αμπρίνες μέχρι το 2019

Αμπρίνες μέχρι το 2019

alex abrines fc barcelona

alex-abrines-fc-barcelona

Η επέκταση της συνεργασίας ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση. Ο Άλεξ Αμπρίνες θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα μέχρι το 2019, όπως αποκάλυψε η Mundo Deportivo!

Ο Ισπανός φόργουορντ αποτελεί σημαντικό γρανάζι της μηχανής του Τσάβι Πασκουάλ και αναμένεται να έχει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο από του χρόνου δεδομένης της αναμενόμενης μετακόμισης του Μάριο Εζόνια στις ΗΠΑ και της προχωρημένης, μπασκετικής, ηλικίας του Ναβάρο ο οποίος στα 35 του δεν είναι σε θέση να κουβαλάει την ομάδα στις πλάτες του το ίδιο αποτελεσματικά όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Το συμβόλαιο του Αμπρίνες έληγε το 2017 μεν αλλά αμφότερες οι πλευρές επιθυμούσαν να παρατείνουν στη συνεργασία τους όσο πιο νωρίς γίνεται με τη νέα συμφωνία να περιλαμβάνει buy-out για το ΝΒΑ το 2017 (τα δικαιώματα του ανήκουν στους Θάντερ) αλλά με αρκετά υψηλή ρήτρα. Άλλωστε ούτε ο ίδιος δεν “καίγεται” να διασχίσει τον Ατλαντικό και δείχνει να προτιμά έναν πιο ηγετικό ρόλο στη Βαρκελώνη.

O 21χρονος προσφέρει 9.4 πόντους (48% στα τρίποντα), 1.9 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μέσο όρο στην ACB ενώ στην Ευρωλίγκα μέτρησε 7.6 πόντους (34% στα τρίποντα), 1.5 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μέσο όρο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…