Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Άλλος πρέπει να ντρέπεται”

“Άλλος πρέπει να ντρέπεται”

Vasilis Spanoulis olympiacos Panathinaikos

Vasilis Spanoulis-olympiacos-Panathinaikos

Ο Βασίλης Σπανούλης με μια χειρονομία του μετά από ένα καθοριστικό τρίποντο, αποτέλεσε την αφορμή για το ξέσπασμα των επεισοδίων στο κλειστό το ΟΑΚΑ ενώ εν συνεχεία έγινε αποδέκτης φραστικής επίθεσης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, o αρχηγός του Ολυμπιακού αφού στάθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι, σημείωσε πως δεν προέβη σε κίνηση που έθιξε κάποιον ενώ υπογράμμισε με νόημα πως αυτοί που πρέπει να μετανιώνουν είναι όσοι βρίζουν χυδαία παιδιά και μάνες.

“Παίξαμε καλό μπάσκετ. Κάναμε το παιχνίδι που κάνουμε όλη τη σεζόν, είχαμε συγκέντρωση και πλάνο. Ο κόουτς μας προετοίμασε εξαιρετικά για ακόμα μια φορά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο το τεχνικό επιτελείο. Ελέγχαμε το παιχνίδι από το πρώτο δευτερόλεπτο, χτυπήσαμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού και πήραμε ένα παιχνίδι που δεν μας δίνει τίποτα παραπάνω από το πλεονέκτημα έδρας” ήταν η αρχική τοποθέτηση του “Kill Bill” ενώ για τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διακοπή του αγώνα πρόσθεσε:

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς έγινε, μετά με πληροφόρησαν και μου έδειξαν τι διαδραματίστηκε. Περιστατικά που δεν θέλω καν να τα σχολιάσω και να τα συζητήσω. Πιστεύω πως ούτε έβρισα κανέναν, ούτε έκανα κάτι αντιαθλητικό. Ακούω πάρα πολλά στο ΟΑΚΑ τα τελευταία πέντε χρόνια και πάνω στην ένταση της στιγμής έκανα αυτό που έκανα. Δεν έκανα κάτι για να θίξω κάποιον ή κάτι τόσο κακό για να λέγονται αυτά τα πράγματα”.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν μετάνιωσε που έκανε αυτήν την χειρονομία, επεσήμανε: “Τι να μετανιώσω; Αυτοί που πρέπει να μετανιώνουν είναι αυτοί που βρίζουν μάνες και παιδιά“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…