Κεντρική Διεθνή Άλλαξε γνώμη ο Γκαρσία

Άλλαξε γνώμη ο Γκαρσία

garcia dominikani pagkosmio

garcia-dominikani-pagkosmio

Ο Φρανσίσκο Γκαρσία είχε ανακοινώσει πως η συμμετοχή του στο περασμένο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αποτέλεσε την τελευταία του προσφορά στην Εθνική ομάδα της Δομινικανής Δημοκρατίας, αλλά φαίνεται πως άλλαξε γνώμη. Ο 33χρονος φόργουορντ έχει μείνει χωρίς ομάδα από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν οι Ρόκετς τον αποδέσμευσαν, και φαίνεται πως η συμμετοχή του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του θα αποτελέσει για αυτόν το καλύτερο βήμα για να επιστρέψει στο “μαγικό κόσμο“.

“Είμαι υγιής και έτοιμος για να παίξω με την Εθνική ομάδα στους Παναμερικανικούς Αγώνες (21-25 Ιουλίου στο Τορόντο)” δήλωσε ο Γκαρσία, ο οποίος θέλει να ενισχύσει τις προσπάθειες της χώρας του και στο Παναμερικανικό Πρωτάθλημα της FIBA, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 29 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου, στο Μεξικό. Οι δύο φιναλίστ, στο Πρωτάθλημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, προκρίνονται απευθείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (2016) ενώ ο τρίτος, ο τέταρτος και ο πέμπτος, παίρνουν το εισιτήριο για το προολυμπιακό τουρνουά. Με τον πρώην παίκτη των Ρόκετς και τον σέντερ των Χοκς, Αλ Χόρφορντ, οι Δομινικανοί μπορούν να πραγματοποιήσουν μακρά πορεία.

Ο Γκαρσία είχε εξαιρετική παρουσία στα παρκέ της Ισπανίας, τον περασμένο Σεπτέμβρη, μετρώντας 17.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ μέσο όρο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…