Κεντρική Ασίστ Shadow Αγώνας για καλό σκοπό (pic)

Αγώνας για καλό σκοπό (pic)

dorkofikis eleusina

dorkofikis-eleusina

Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό “Μάκης Λιούγκας” το Σάββατο 9 Μαΐου. Συγκεκριμένα, οι Έλληνες Ολυμπιονίκες θα συγκρουστούν με του Παλαίμαχους Καλαθοσφαιριστές σε μια φιλική αναμέτρηση τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Με κυρίαρχο σύνθημα την προσοχή όλων μας στα άτομα με αυτισμό και την ενίσχυση των οικογενειών τους, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) διοργανώνει, με την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το Σάββατο 9 Μαϊου 2015, στις 7:30μ.μ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Γλυφάδας “Μάκης Λιούγκας“, φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, μεταξύ ομάδων του ΣΕΟ και του Συνδέσμου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών (ΣΠΑΚΕ).

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων.

Όσοι επιλέξουν να ενισχύσουν τον σκοπό του Συλλόγου Ολυμπιονικών περνώντας το απόγευμα του Σαββάτου από το κλειστό της Γλυφάδας, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού αθλητισμού. Για την ομάδα των Ολυμπιονικών, στην οποία θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων οι Γιώργος Σιγάλας, Δήμος Ντικούδης, Κώστας Τσαρτσαρής αλλά και σημαντικοί Ολυμπιονίκες από διάφορα αθλήματα, προπονητής θα είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ενώ την άλλη ομάδα, αυτής του ΣΠΑΚΕ, που απαρτίζεται από εμβληματικές φυσιογνωμίες του χώρου του μπάσκετ, μεγάλες δόξες του αθλήματος σε παλαιότερες εποχές, θα κοουτσάρει ο Βύρων Κριθάρης, προπονητής του Παναγιώτη Γιαννάκη στον Ιωνικό Νικαίας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30, αλλά το κοινό μπορεί να απολαύσει πλούσιο θέαμα από τις 16.00, καθώς του κυρίως αγώνα θα προηγηθεί ένα τουρνουά μπάσκετ Γυναικών 3X3 από ομάδες του Εργασιακού Πρωταθλήματος Γυναικών ΕΚΑ.

Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Γλυφάδας και ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος (ΣΠΑΚΕ) και το συμβολικό αντίτιμο του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ“.

filanthropikos agonas-seo-spake

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…