Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Αυτά δεν με εκφράζουν”

“Αυτά δεν με εκφράζουν”

giannakopoulos

giannakopoulos

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος – με γραπτή του δήλωση – ανέφερε πως μετάνιωσε για τα όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Πριν από τη δήλωση αυτή, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε στο ραδιοφωνικό αέρα του “Metropolis 95.5” της Θεσσαλονίκης, τόνιζοντας πως δεν τον εκφράζουν τα όσα έγιναν το Σάββατο (2/5) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

“Είμαι στεναχωρημένος λόγω της ήττας, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Αυτά είναι στενάχωρα πράγματα, δεν έχουν θέση στον αθλητισμό. Έκανα γραπτή δήλωση για όσα έγιναν, λέγοντας πως αυτά δεν με εκφράζουν και είναι κάθετα αντίθετα με το τι πρέπει να υπάρχει στον αθλητισμό.

Αυτά είναι όλα λανθασμένα και δεν έχουν καμία θέση στον αθλητισμό. Ο αθλητισμός μάς ενώνει, πρέπει να μας κάνει παγκοσμίως περήφανους, όπως έχει κάνει ανά τα χρόνια. Αυτές είναι στιγμές, που πρέπει να μένουν πίσω και να μας κάνουν πιο δυνατούς και πιο σωστούς για τη συνέχεια”, ανέφερε ο Γιαννακόπουλος.

Για το βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, τόνισε: “Είναι θέματα που πρέπει να μείνουν πίσω και δεν έχουν χώρο στον αθλητισμό”, ενώ για τον Σταύρο Κοντονή, ανέφερε: “Ο κ. Κοντονής έχει τις απόψεις του, εγώ τις δικές μου. Τώρα αν αυτό το θεωρείτε κόντρα, είναι θέμα δικό σας”.

Η συζήτηση πάντως δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ο Γιαννακόπουλος ενοχλήθηκε από το ύφος των ερωτήσεων: “Με καλέσατε για να συζητήσουμε για τον Παναθηναϊκό. Σας ανέφερα κάποια πράγματα κι εσείς το συνεχίζετε. Το θεωρώ unfair αυτό που γίνεται. Αυτή τη στιγμή μου μιλάτε για εντελώς διαφορετικά πράγματα. Άλλα μου είπατε όταν με καλέσατε για να μιλήσουμε και άλλα μου λέτε αυτή τη στιγμή”.

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε συμφωνήσει πως δεν θα του γίνουν ερωτήσεις για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό το Σάββατο, αλλά η συμφωνία αυτή δεν τηρήθηκε από τον δημοσιογράφο. Γι’ αυτό ο Γιαννακόπουλος αποχώρησε από την κουβέντα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…