Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “150% συγκεντρωμένοι”

“150% συγκεντρωμένοι”

dunston olympiakos panathinaikos

dunston-olympiakos-panathinaikos

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται σε φουλ ρυθμούς για το αυριανό (27/05) παιχνίδι με τον Άρη στο “ΣΕΦ“. Ο Μπράιαντ Ντάνστον, όπως κάνει πάντα πριν από κάθε παιχνίδι της “Basket League“, ανανέωσε το προσωπικό του “Blog“, που διατηρεί στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ (Esake.gr). O Αμερικανός σέντερ των “ερυθρολεύκων” αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους “κιτρινόμαυρους” τονίζοντας πως πρέπει να είναι 150% συγκεντρωμένοι σε όλη τη σειρά.

Αναλυτικά:
Καλησπέρα σε όλους!

Ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος, όλοι θέλετε να πάτε στην παραλία, αλλά για εμάς η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία. Και έτσι βλέπουμε τη θάλασσα μόνο όταν πηγαίνουμε (στο αριστερό μας χέρι) για προπόνηση ή όταν γυρνάμε από την προπόνηση (στο δεξί μας χέρι).

Μακάρι η σεζόν να τελειώσει όπως επιθυμούμε και μετά θα έχουμε όλο τον χρόνο για να κάνουμε διακοπές και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Ας αφήσουμε, όμως, τον καιρό μιας και σήμερα βρέχει κιόλας και ας μπούμε στο… θέμα. Η σειρά με τον Άρη για τα ημιτελικά είναι πάρα πάρα πολύ δύσκολη κατά τη γνώμη μου και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι όχι απλά 100% σε όλη τη σειρά, αλλά… 150%. Διαφορετικά θα έχουμε πρόβλημα απέναντι σε μια εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα με καλό υλικό που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο.

Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να γυρίζουμε τον διακόπτη από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ούτε το παιχνίδι που αφήσαμε πίσω μας, ούτε κάποιο άλλο της σειράς, αλλά μόνο αυτό που έχουμε μπροστά μας. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να προκριθούμε στον τελικό του πρωταθλήματος.

Το ευχάριστο είναι πως τώρα οι “κόποι” όλης της σεζόν ανταμείβονται μιας και απολαμβάνουμε το πλεονέκτημα έδρας που έχουμε. Τα δύο πρώτα παιχνίδια είναι στο γήπεδο μας και οτιδήποτε λιγότερο από το απόλυτο δεν θα μας ικανοποιήσει. Γι’ αυτό θα πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά στη σειρά και να μην επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να πιστέψουν ότι μπορούν να κάνουν κάτι καλό στη σειρά αυτή.

Ελπίζω η επόμενη επικοινωνία μας να είναι σύντομα και να μιλήσουμε για τους τελικούς των play off.

Φιλικά,

Μπράιαντ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…