Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Ξεσηκωμός ενόψει τελικού

Ξεσηκωμός ενόψει τελικού

kolossos apollon

kolossos-apollon

Έντονη είναι η κινητοποίηση των φιλάθλων του Απόλλωνα Πάτρας ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Το γεγονός το ότι είναι μόλις η δεύτερη συμμετοχή στην ιστορία του, σε τελικό έχει κάνει του φίλους της ομάδας να έχουν εξαντλήσει όλα τα φθηνά πακέτα εισιτηρίων, όπως έκανε γνωστό η ομάδα μέσα από ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Απόλλων Carna ενημερώνει τους φιλάθλους ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των 18,00 ευρώ (περιλάμβαναν εισιτήριο του αγώνα, τη μεταφορά στο ΟΑΚΑ και συλλεκτικό μπλουζάκι) για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας της ερχόμενης Κυριακής 5 Απριλίου 2015. Στη διάθεση των φιλάθλων μας βρίσκονται πλέον τα παρακάτω «πακέτα» εισιτηρίων: “Πακέτο” 30,00 ευρώ (εισιτήριο σε κεντρικές θύρες, κόστος μεταφοράς, μπλουζάκι τελικού) και «Πακέτο» 20,00 ευρώ (εισιτήριο σε κεντρικές θύρες, μπλουζάκι).

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στα γραφεία του συλλόγου (11.00 π.μ. – 1.00 μ.μ.) και στην μπουτίκ του Απόλλωνα στο κλειστό γήπεδο στην Περιβόλα (5.00 μ.μ. – 8.30 μ.μ.). Επίσης, ειδικό κιόσκι λειτουργεί και στην πλατεία Γεωργίου. Επίσης, οι Πατρινοί φίλαθλοι που διαμένουν στην Αθήνα θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα γραφεία ακαδημιών του Πανελληνίου (Ευελπίδων 2, 2108846081) και το Σάββατο (11.00 π.μ. – 7.00 μ.μ.) και την Κυριακή (10.00 π.μ. – 1.00 μ.μ.) στο ξενοδοχείο “Civitel Olympic” (Λεωφόρος Κηφισίας 2Α).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…