Κεντρική NBA Veni, vidi, vici
NBA

Veni, vidi, vici

james cavs celtics

james-cavs-celtics

Οι Καβαλίερς επιβλήθηκαν των Σέλτικς με 101-93 και πήραν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο των πλέι οφς, όντας η δεύτερη ομάδα που σκουπίζει σειρά στον πρώτο γύρο μετά τους Ουόριορς, εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Μπουλς, εκτός εάν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς πραγματοποιήσουν κάποια ιστορική ανατροπή στη σειρά (3-1).

Οι “ιππότες” μπήκαν φουριόζοι και αποφασισμένοι να “καθαρίσουν” από νωρίς το ματς και το κατάφεραν χτίζοντας μεγάλες διαφορές από το πρώτο ημίχρονο, το τέλος του οποίου τους βρήκε μπροστά με 21 πόντους (57-36)! Οι “Κέλτες” όμως δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια και απάντησαν με επιμέρους 25-13 στην τρίτη περίοδο για να πλησιάσουν στους 9 (70-61) χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι παραπάνω καθώς το Κλίβελαντ έτρεχε σημαντικά σερί κατά διαστήματα διατηρώντας την απόσταση σε επίπεδα ασφαλείας.

Κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ο οποίος άγγιξε το triple-double με 27 πόντους (9/17 διπ.-1/7τρ.-6/10 βολές), 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Κάιρι Έρβινγκ που σημείωσε 24 πόντους (6/14 διπ.-2/5 τρ.-6/8 βολές) και μάζεψε 11σκουπίδια“.

Από το αξιόμαχο σύνολο του Μπραντ Στίβενς διακριθέντες ήταν οι Αϊζάια Τόμας (21π.-5ρ.-9ασ.) και Τζάρεντ Σάλιντζερ (21π.-11ρ.).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…