Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Το όνειρο του Παπαπέτρου

Το όνειρο του Παπαπέτρου

papapetrou

papapetrou

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι ένας μαχητής, ο οποίος δεν το βάζει ποτέ κάτω, ακόμα και αν η τύχη δεν είναι με το μέρος του. Ο νεαρός φόργουορντ του Ολυμπιακού έπεσε θύμα σοβαρού τραυματισμού στις αρχές της σεζόν, κάτι που όχι μόνο δεν τον επηρέασε αλλά τον πείσμωσε περισσότερο.

“Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, ίσως η πιο δύσκολη απ όλες. Λέω όμως πως ο Θεός έχει ένα σχέδιο. Έχω αφήσει πίσω μου όλα τα προβλήματα και κοιτάζω μόνο το μέλλον”, τόνισε ο Παπαπέτρου, μιλώντας στην Ευρωλίγκα.

Ο 21χρονος άσος πλέον ετοιμάζεται για την παρθενική του συμμετοχή σε Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα. “Ως παίκτης, για τέτοια παιχνίδια ζεις. Για τα μεγάλα γήπεδα, τον πολύ κόσμο και τους σπουδαίους αγώνες. Γι αυτό πάντα θες να κάνεις ένα βήμα μπροστά και να βοηθήσεις την ομάδα σου”, τόνισε και πρόσθεσε: “προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι, να συμμετέχεις. Όντας μέλος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου, όπως ο Ολυμπιακός, ξέρω πως η νίκη είναι πολύ σημαντική. Θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει”.

Όσο για τον ερχομό του στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2013, υποστήριξε: “Ήταν ένα όνειρο να παίξω για τον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι που ήρθα στην ομάδα, ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει back to back την Euroleague. Ένιωσα ότι είχα μια μεγάλη ευκαιρία. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να αρνηθώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…