Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Το μεγάλο μυστήριο

Το μεγάλο μυστήριο

kevin langford paok

kevin langford-paok

Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει νικηφόρα και στην 24η αγωνιστική υποδεχόμενος τον Κολοσσό, θέλοντας να απομακρυνθεί από την ΑΕΚ και να καπαρώσει την τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας. Μέσω του μπλογκ του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Κέβιν Λάνγκορντ αναφέρθηκε στο ματς με την Κηφισιά και αυτό που έρχεται με τον Κολοσσό, αποθέωσε τον Απόλλωνα Τσόχλα αλλά και για τον… θλιμμένο σκύλο του, Όμπι.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Γεια σας, είναι ώρα για ένα ακόμη blog, καθώς συνεχίζεται η σεζόν μας, η οποία δεν τελειώνει ποτέ. Μου φαινόταν πάντα αστείο το γεγονός ότι στο ΝΒΑ διεξάγονται 82 αγώνες και με κάποιον τρόπο ξεκινούν τα δικά τους πλέι οφ, λίγο πριν από τα δικά μας. Φαντάζομαι ότι θα είναι για πάντα ένα από τα μεγάλα μυστήρια της ζωής.

Την περασμένη εβδομάδα παίξαμε με την Κηφισιά και κερδίσαμε ένα κλειστό παιχνίδι. Όποιος είδε το παιχνίδι ξέρει γιατί εξελίχθηκε με αυτό τον τρόπο, οπότε δεν χρειάζεται να το αναλύσω περισσότερο. Απλά με παρηγορεί το γεγονός ότι η ομάδα μου ξέρει να ξεπεράσει τις αντιξοότητες και να κερδίσει. Ο Marc (Carter) και ο Apo (Τσόχλας) έκαναν πραγματικά μεγάλο παιχνίδι. Μιλώντας για τον Apo, πόσο καλός μπορεί να είναι αυτή την σεζόν; Εάν υπήρχε All Star Game αυτή την χρονιά, οπωσδήποτε θα έπρεπε να συμμετέχει σε αυτό. Όχι μόνο επειδή παίζει εξαιρετικά, αλλά και γιατί έχει την καλύτερη γενειάδα στο πρωτάθλημα κατά την άποψή μου.

Μετά τον αγώνα έμεινα στην Αθήνα μαζί με μερικούς φίλους. Περάσαμε καλά όπως πάντα. Τελικά ξόδεψα λίγο χρόνο στο Unicorn tattoo Studio, όπως τον παλιό καλό καιρό. Φάγαμε, ακούσαμε μουσική και έκανα ένα ακόμη μικρό τατουάζ. Ήταν κάτι που πραγματικά χρειαζόμουν.

Ενώ γράφω αυτό το blog, ο Obi με κοιτά με θλιμμένο πρόσωπο. Είναι σε τιμωρία αυτή την στιγμή και προσπαθεί να με κάνει να νιώσω ένοχος, αλλά δεν είμαι χαζός. Ξέρω όλα αυτά τα κόλπα.

Επόμενος αντίπαλος ο Κολοσσός. Είναι ομάδα που παίζει καλά τελευταία. Και επειδή όλες οι ομάδες είναι τόσο κοντά στη βαθμολογία, αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τους δύο. Και θα είναι και ένα καλό παιχνίδι.

Αυτά είχα να σας γράψω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …