Κεντρική Διεθνή Το “αγκάθι” στις διαπραγματεύσεις

Το “αγκάθι” στις διαπραγματεύσεις

scariolo osfp laboral

scariolo-osfp-laboral

Οι μήνες περνούν και το “τιμόνι” της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας συνεχίζει να παραμένει χωρίς “οδηγό”. Ο πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας, Χοσέ Λουίς Σάεθ, είχε γνωστοποιήσει πως ο νέος τεχνικός των “φούριας ρόχας” θα ανακοινωθεί μέσα στον Απρίλιο αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει κάτι νεότερο.

Μετά το αποτυχημένο πέρασμα του Χουάν Αντόνιο Ορένγκα, ο οποίος παραιτήθηκε μετά το περασμένο Παγκόσμιο, δημοσιεύματα εκ της Ιβηρικής κατονόμαζαν τον Σέρχιο Σκαριόλο ως τον επικρατέστερο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει αλλά υπάρχει ακόμα ένα “αγκάθι” το οποίο και καθυστερεί την ανακοίνωση τυχόν συμφωνίας.

Πρόκειται για την επιθυμία του Ιταλού προπονητή να κοουτσάρει την Ισπανία και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, γι’ αυτό και ζητά κλειστό διετές συμβόλαιο κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Σάεθ, ο οποίος δείχνει να επιθυμεί τον προπονητή της Μπιλμπάο, Σίτο Αλόνσο, αλλά ελέω της απαγόρευσης στους Ισπανούς προπονητές να καταλαμβάνουν και Εθνικές ομάδες κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να επιτευχθεί με τα τωρινά δεδομένα.

Ο ίδιος ο Σκαριόλο, μιλώντας στο basketypunto.wordpress.com, αποκάλυψε πως “είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τη FEB όλη τη χρονιά! Δεν γνωρίζω την κατάληξη των συζητήσεων όμως οι σχέσεις μου με την ομοσπονδία και τον Χοσέ Λουίς Σάεθ θα είναι πάντα οι καλύτερες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…