Κεντρική Διεθνή “Τίποτα δεν έχει κριθεί”

“Τίποτα δεν έχει κριθεί”

laso profil

laso-profil

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στην Τουρκία για να συγκρουστεί με την Εφές (21/04) στο τρίτο παιχνίδι της σειράς που ενδέχεται να είναι και το τελευταίο καθώς οι Ισπανοί δυσκολεύτηκαν αλλά υπερασπίστηκαν την έδρα τους στα δύο πρώτα ματς.

Ο Πάμπλο Λάσο κρατάει χαμηλούς τόνους και ενθυμούμενος τα περσινά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζει πως τίποτα δεν έχει κριθεί μέχρι να επιτευχθούν οι τρεις νίκες ενώ στάθηκε και στο φορτωμένο πρόγραμμα της ομάδας του.

“Σε μία σειρά των πλέι οφ πρέπει να είσαι σαν να παίζεις στον τελικό. Δεν μπορείς να σκεφτείς τι ακολουθεί, γιατί αυτό είναι λάθος. Είναι μια σειρά τελικών, με το τρίτο παιχνίδι να είναι ένας εξ αυτών.

Πρέπει να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Κερδίσαμε τα δύο πρώτα, αλλά έχουμε πολλή δουλειά ακόμη μπροστά μας. Έχουμε την εμπειρία των περσινών αναμετρήσεων (με τον Ολυμπιακό) και ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Μπορεί να προηγείσαι με 2-0, αλλά όλα είναι ανοιχτά για να γίνει το 2-2” δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των “μαδριλένων” και κατέληξε:

“Είχαμε το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις, μετά το classico με τη Μπαρτσελόνα και τώρα αυτή τη σειρά. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, αλλά είναι δεδομένο πως έχουμε καλή ομάδα. Αντιμετωπίσαμε δύσκολες καταστάσεις, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να τις λύσουμε”.

Από την πλευρά του, ο Σέρχιο Γιούλ, επεσήμανε ότι:  “Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι είναι σαν ένας τελικός για εμάς. Αν καταφέρουμε αύριο (21/4) να κάνουμε το 3-0 και να τελειώσουμε εκεί τη σειρά, τότε θα είναι υπέροχα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά δύο πράγματα. Από τη μία ότι κερδίσαμε τον δεύτερο αγώνα κάνοντας την ανατροπή, αλλά από την ότι έγιναν πολλά λάθη μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Ξέρουμε τι δεν κάναμε σωστά και πρέπει να προσπαθήσουμε να μην το επαναλάβουμε.

Θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά άμεσα. Να κερδίσουμε την Τρίτη και να προκριθούμε στο Φάιναλ Φορ. Αφενός για να ξεκουραστούμε λίγο παραπάνω, από την άλλη για να ξεμπερδεύουμε. Είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε τέτοιας βαρύτητας παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…