Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Θα τελείωνε το παιχνίδι”

“Θα τελείωνε το παιχνίδι”

printezis buzzer beater

printezis-buzzer beater

Ο Ολυμπιακός μετά από διάλειμμα ενός έτους, βρίσκεται και πάλι σε Φάιναλ Φορ, χάρη στο τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη στα τελευταία δευτερόλεπτα του τέταρτου προημιτελικού της Ευρωλίγκα με την Μπαρτσελόνα.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, μίλησε στην κάμερα της Νέριτ, για το απίστευτο τρίποντο που πέτυχε, αλλά και για την μεγάλη νίκη επί των “μπλαουγκράνα“.

Αναλυτικά:
Θα έλεγα ότι σε αυτά τα παιχνίδια όλα παίζουν ρόλο για να καταφέρεις να πάρεις μια μεγάλη νίκη. Κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα τρεις φορές σερί και κάναμε κάτι που δεν πιστεύαμε ούτε εμείς. Αυτό είναι αξιοσημείωτο. Δεν μπορούσα να σκεφτώ. Αν το σκεφτόμουν θα τελείωνε το παιχνίδι. Σούταρα και μπήκε, ο Θεός ήταν μαζί μας. Πάλι καλά.

Από τα πρώτα πράγματα που είπε ο κόουτς όταν ήρθε στην ομάδα είναι πως πρέπει να χτίσουμε χαρακτήρα. Η ομάδα το έκανε αυτό, έχει κερδίσει κι άλλα ματς. Αυτό πιστεύουμε και σήμερα. Οι αγώνες αυτοί κρίνονται στις λεπτομέρειες. Είμαστε στο Final Four. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και έχουμε μπροστά μας άλλη μια πρόκληση. Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε πάλι στο Final Four. Εμείς έχουμε χημεία, είμαστε αγαπημένοι και δουλεύουμε καλά. Συγχαρητήρια και στο σταφ που δουλεύει ώρες. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη κι έχουμε ακόμα συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…