Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Τελικός στη Ρόδο”

“Τελικός στη Ρόδο”

rethymno aenk koumpouras

rethymno-aenk-koumpouras

Έπειτα από τρεις εβδομάδες διακοπή το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει στο Βενετόκλειο το απόγευμα του Σαββάτου (18/4, 17:00) τον Κολοσσό για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Φάνης Κουμπούρας έγραψε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι με τους “θαλασσί”, αλλά και για την πορεία των ελληνικών ομάδων στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Μετά από καιρό ξαναμιλάμε μέσα από το blog του ΕΣΑΚΕ!

Ελπίζω όλοι να περάσετε ωραία στις γιορτές και να ευχαριστηθήκατε τις οικογένειες σας αλλά και λίγο παραπάνω το φαγητό. Εγώ πέρασα τις γιορτές του Πάσχα με την γυναίκα μου στο Ρέθυμνο, καθώς ήμασταν καλεσμένοι σε ένα παραδοσιακό τραπέζι ενός πολύ καλού μου φίλου και περάσαμε φανταστικά. Πολλή φαγητό, γλυκά, ρακί. Θέλω να τον ευχαριστήσω πολύ για την φιλοξενία.

Στα μπασκετικά τώρα, έχουν ξεκινήσει τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας αν και οι ομάδες μας δεν έχουν πάει πολύ καλά στα πρώτα ματς πιστεύω ότι στα επόμενα θα είναι πολύ καλύτερες μέσα στις έδρες τους και θα είναι πολύ δύσκολο να τις κερδίσουν. Μην ξεχνάτε ότι το Σάββατο αρχίζουν βέβαια και τα πλέι οφ του ΝΒΑ.

Για το πρωτάθλημα μας εμείς παίζουμε ένα “τελικό” στην Ρόδο με τον Κολοσσό, καθώς όποιος κερδίσει θα κάνει ένα τεράστιο βήμα για την κατάληψη της 6ης θέσης. Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες αλλά με το να έχει προηγηθεί η διακοπή του πρωταθλήματος από τις 28 Μαρτίου δεν ξέρω σε τι ρυθμό μπορεί να βρίσκεται κανείς. Εμείς σίγουρα δουλέψαμε πολύ αλλά η διακοπή είναι μεγάλη και ελπίζω να μην μας επηρεάσει.

Να είστε όλοι καλά και να βλέπετε μπάσκετ γιατί τώρα πραγματικά έχει φανταστικά παιχνίδια“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…