Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τα σενάρια με ΜακΓκράθ

Τα σενάρια με ΜακΓκράθ

donnie mcgrath

donnie-mcgrath

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την πορεία του προς την κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, τις τελευταίες αγωνιστικές θυμίζει και πάλι την καλοκουρδισμένη μηχανή του πρώτου γύρου, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει ότι τα συνεχή παιχνίδια που έρχονται (στα πλέι οφ) απαιτούν περισσότερες λύσεις που θα δίνουν ανάσες στους βασικούς, αλλά και παίκτες που θα μπορούν να αλλάξουν τον ρου του αγώνα.

Ως τέτοιος λογίζεται ο Ντόνι ΜακΓρκαθ, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος του “Δικεφάλου του Βορρά” (αγωνίστηκε το 2010-11 και το 2012-13). Ο Αμερικανός, αγωνίζεται αυτήν την περίοδο στην Ρωσία και την Κράσνι Οκτιάμπρ και ήδη έχουν ακουστεί πολλές φήμες περί επιστροφής του στον ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό γκάρντ, ο οποίος έφτασε μέχρι και την Εφές Ανατολού του Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά δεν έμεινε μιας και προτιμήθηκε ο Τόμας Ερτέλ.

Η περίπτωσή του βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Κράσνι Οκτιάμπρ μέχρι και τα τέλη του Απρίλη, ενώ παράλληλα απαιτούνται αρκετά χρήματα για την απόκτησή του.

Οι επόμενες μέρες θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες για την εν λόγω υπόθεση, με τους φίλους του “Δικεφάλου” να ελπίζουν στην επιστροφή του ΜακΓκράθ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …