Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τα μέτρα ασφαλείας

Τα μέτρα ασφαλείας

panathinaikos kosmos oaka

panathinaikos-kosmos-oaka

Γνωστά έγιναν τα μέτρα ασφαλείας που θα τηρηθούν το Σάββατο (2/5, 19:00) στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος με φόντο την κορυφή της κανονικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “πράσινης” ΚΑΕ:
“Κατόπιν της σύσκεψης της 29ης Απριλίου 2015 για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. το Σάββατο 2.5.2015 και ώρα 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ο.Α.Κ.Α., στην οποία συμμετείχαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Κωνσταντής Πέτρος και το επιτελείο του, ο εκπρόσωπος της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. Γεωργαντής Μιχαήλ, ο εκπρόσωπος της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. Ζαχαρόπουλος Κωνσταντίνος, ο εκπρόσωπος του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Κονδύλης Γεώργιος, ο εκπρόσωπος της Δ.Ε.Α.Β. Αγγέλου Κωνσταντίνος, οι εκπρόσωποι της διοίκησης του Ο.Α.Κ.Α. Βαλασιάδης Δημήτριος και Καπώνη Ιουλία και λοιπών υπηρεσιακών παραγόντων, αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων:

*Από την Κ.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα εκδοθούν 17.700 εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα.

*Για την είσοδο των φιλάθλων της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. στο Ο.Α.Κ.Α. θα χρησιμοποιηθούν οι θύρες 3, 7, 11, 14, 15, 25, 27, 29, 40&46 και θα καταλάβουν τις θέσεις στις αντίστοιχες θύρες για τις οποίες έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, καθώς και αυτές των V.I.P. 1 & 2.

*Για την εξασφάλιση ομαλής τέλεσης της αθλητικής συνάντησης και για τη διαφύλαξη της δημόσια τάξης, προστασία αθλητών, παραγόντων, διαιτητών κ.λ.π., θα παραμείνουν κενές φιλάθλων:
α. οι θέσεις των πτυσσόμενων τμημάτων 103β, 105β & 107 β.
β. οκτώ σειρές καθισμάτων επί 38 θέσεις στα τμήματα 134β, 136β, και 138 β
γ. η πρώτη σειρά καθισμάτων δεξιά και αριστερά της κεντρικής εισόδου στο αγωνιστικό χώρο (φυσούνα- τμήματα 126, 126Α & 126Β).

*Θα τοποθετηθεί διπλό προστατευτικό δίχτυ σε σχήμα γάμα το οποίο θα ξεκινά πίσω από το καλάθι που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Κλειστού Γυμναστηρίου και θα καταλήγει πίσω από το ύψος της γραμματείας.

*Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους ώστε να αποκλειστεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων (κέρματα, λέιζερ, καπνογόνα, μπουκάλια κ.α.), καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

*Θα απαγορευτεί η είσοδος στο Γυμναστήριο φίλαθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό/αντιαθλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

*Θα απαγορευτεί η είσοδος στο Γυμναστήριο φίλαθλου φέροντα κράνος.

*Οι θύρες του Ο.Α.Κ.Α. την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν δύο ώρες νωρίτερα ήτοι την 17.00 ώρα της 2.5.2015″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…