Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Τα “Καλάθια Αγάπης” στη Ρόδο

Τα “Καλάθια Αγάπης” στη Ρόδο

kalathia agapis

Οι κοινωνικές δράσεις του ΕΣΑΚΕ συνεχίζονται και τα “Καλάθια Αγάπης” αυτή την αγωνιστικής ταξιδεύουν για την Ρόδο, στην αναμέτρηση του Κολοσσού με το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά:
“Τα “Καλάθια Αγάπης“, η εκστρατεία κοινωνικής προσφοράς του ΕΣΑΚΕ, θα ταξιδέψουν μεθαύριο Σάββατο (18/4) στην Ρόδο. Στο πλαίσιο της αναμέτρησης Κολοσσός H Hotels – Ρέθυμνο Aegean για την 23η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, θα προσφερθούν 50Καλάθια Αγάπης” με τρόφιμα σε άπορες οικογένειες του νησιού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο και την Μητρόπολη Ρόδου.

Οι 50 οικογένειες, που έχουν επιλεγεί, επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την συνάντηση Κολοσσός H Hotels – Ρέθυμνο Aegean, η οποία θα γίνει στο Βενετόκλειο στις 17:00.

Παράλληλα, ο Κολοσσός H Hotels στo πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης που αναπτύσσει με κάθε ευκαιρία, προσκαλεί τους φιλάθλους του, να γεμίσουν το γήπεδο και να φέρουν λίγα τρόφιμα συσκευασμένα τα οποία θα διατεθούν σε άπορους συμπολίτες μας μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η χαρά της συμμετοχής στον αγώνα θα συνοδεύεται από την προσφορά τροφίμων τόσο του ΕΣΑΚΕ όσο και των Ροδιτών φιλάθλων με αποτέλεσμα, ένα πολύ όμορφο αθλητικό – ψυχαγωγικό αλλά και κοινωνικό απόγευμα.

Το Σάββατο (18/4) πριν την συνάντηση, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου με την παρουσία των αρχών του τόπου, του προέδρου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργου Χαλβατζάκη, του προέδρου και ΔΣ του Κολοσσού H Hotels.H KAE Κολοσσός H Hotels θα παραδώσει τα τρόφιμα των φιλάθλων, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Basket League: Αφιέρωμα στις ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη

Ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΣΑΚΕ, καθώς η διογανώτρια αρχή της Α1 μπά…